Værftet Sandvig

Værftet Sandvig er en unik og stemningsfuld feriebolig indrettet i et oprindeligt snedkeri og bådværft. Værftet kan rumme op til 16 personer i to fuldt monterede ferieboliger med alle faciliteter.

Ferieboligen Værftet har en meget attraktiv beliggenhed i Sandvig med udsigt til Hammerknuden, tæt på badestranden Osand Bugt, Hammersø-Opalsøen og Sandvig Havn, som alle er inden for 5 minutters gåafstand.

Værftet kan rumme op til 16 personer fordelt på to fuldt monterede ferieboliger med alle faciliteter. Ferieboligen på 1 sal rummer 8 sovepladser i 3 dobbeltværelser + 2 på hems og ferieboligen i stueplan rummer 8 sovepladser i 4 dobbeltværelser. Værftets samlingspunkt er det store stue- køkkenalrum i stueetagen, hvor man kan samle alle 16 gæster. Det delvis dobbelthøje rum giver en helt særlig stemning og et meget smukt lysindfald. Med ca. 165m2 i stueplan samt ca. 100m2 på 1. sal er der god plads og rum til alle. Værftet kan samle selskabet, men giver også mulighed for, at man kan trække sig tilbage. Værftet lejes kun ud som én samlet enhed.

 

Vi har valgt, at det skal være nemt og bekvemt at komme til Værftet, så rengøring er obligatorisk. Der er endvidere mulighed for at tilkøbe en fuld linnedpakke. Der vil også være brænde til brændeovnen samt gas til grillen.

Værftet er beliggende i stille og rolige omgivelser, og der er gode parkeringsforhold omkring ejendommen. Og ladestik til elbil.

Se mere og book: www.vaerftetsandvig.dk

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontakt

Tlf. +45 3135 6587

E-mail ur@urconsult.dk

Web www.vaerftetsandvig.dk

Adresse

Jernbanegade 3

3770 Allinge

Sandvig

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00