Strandhotellet

Velkommen til en af Bornholms – ja, måske Danmarks – skønneste udsigter. Strandhotellet Sandvig ligger ubeskriveligt dejligt ved nordspidsen af Bornholm. Hotellet driver også en restaurant der lige nu holder åbent torsdage for 'Torsdagsmad' fra kl. 17.30 og frem samt fredag og lørdag for a la carte fra kl. 17.30 og frem. Der er også åbent hele efterårsferien. Book bord på hjemmesiden.

 

VELKOMMEN TIL DEN SMUKKESTE HAVUDSIGT

Strandhotellet er åbent og vi glæder os til at byde jer velkommen. Hold din drømmeferie med udsigt til Østersøen, den lille havn i Sandvig og kun et stenkast fra stranden.

Glæd dig til personlig indretning, afslappet atmosfære og god mad på dette charmerende badehotel. Vores smukke og indbydende balsal danner rammen omkring vores skønne restaurant og rummer alt fra koncerter, foredrag, konferencer og bryllupper og hyggelige oplevelser.

Vi har desuden fire el-ladestandere, så det er muligt at oplade din el-bil. Det er nemt og bekvemt på p-pladsen lige foran hotellet.

 

VORES TILGANG TIL MAD

LÆKKERT OG OMHYGGELIGT

Vi serverer god mad af lækre råvarer og glæder os til at præsentere jer for vores nye lækre menuer, som er tilpasset sæsonens råvarer. Vi har fokus på økologi, bæredygtighed og lokale råvarer fra gårde og plantager på Bornholm.

Når du booker et ophold på Strandhotellet er det altid med morgenmad inkluderet. Kvaliteten af vores morgenmad er velsmagende og simpel, den serveres i stilfulde rammer og en afslappet atmosfære til duften af nybagt brød.

Restauranten har åbent torsdage fra kl. 17.30 – 20.30 i vinterperioden.

Social:

Se vores anmeldelser på Tripadvisor:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontakt

Tlf. +45 2818 2819

E-mail info@strandhotellet.dk

Web www.strandhotellet.dk

Adresse

Strandpromenaden 3

3770 Allinge

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00