Storms Rum

Storms RUM er en lille virksomhed på Knarregård, en gård lige uden for Nexø, som tilbyder unika brugskunst, billedkunst og lækkert interiør og en helt egen lampeserie.

I en længe på den gamle familiegård, Knarregård, lige uden for Nexø, finder du Storms RUM. På sin egen nænsomme facon åbner indehaver Charlotte Storm dørene til en verden af unika brugskunst, original billedkunst og lækkert interiør, indhyldet i det varme lys fra hendes egen lampeserie fra BAY & STORM – som er skabt i samarbejde med lysarkitekt Asger Bay Christiansen.

Gennem nøje udvalgte varer som fx kurve, tekstiler, keramik, lamper og lys inspirerer rummet til nærvær og fordybelse. Det inviterer til, at du går på opdagelse i naturens skønhed og rene elementer, sådan som de findes så rigt i de bornholmske omgivelser.

Storms RUM er for dig, der elsker enkelt design, det smukke og det stilrene, uden at ville give afkald på det kunstneriske og sjælfulde. Det er for dig, som ønsker at invitere naturens rå og ærlig linjer ind i din bolig, som et ubesværet udtryk for din unikke personlige, kreative stil. Velkommen til Storms RUM.

Social:

Information

Adresse:

  • Ibskervej 25
  • 3730 Nexø
  • Knarregård

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00