Soldalen's Gårdbutik

Køb most og andre lokale varer i Soldalen's Gårdbutik.

Her er oplevelserne der venter dig på Soldalen!

Æblespecialiteter fra Mostballaden
I vores Gårdbutik på Soldalen er der altid en smagsprøve klar. Æblemosten fra Mostballaden er en ren Bornholmsk vare. Vi holder gerne æblesorterne adskilt og dermed kan du smage og købe 10-15 forskellige slags most samt vores æblesnaps. Kom forbi, hør bornholmsk æblehistorie og smag de forskellige moste.

Udover vores lækre moste, lavet udelukkende af friske, solmodne, bornholmske æbler og bær, findes der æblesnaps og lokale håndlavede produkter som f.eks. Wilgart’s unikke kasketter, og Mold’s kulinariske smagsoplevelser på glas.

Lokale varer – Made on Soldalen

  • Mostballaden
  • Wilgart – Nordens eneste kasketmager
  • Honning
  • Mold

 

Soldalen

Soldalen huser – i 15 små landsby agtige træbygninger – ferielejligheder, et mosteri, kasketværksted, produktionskøkken, en naturbørnehave, festsal og meget mere..
I er velkommen til at gå en tur på stedet og nyde jeres madpakker i fortryllende picnicområder med komfortable bord-og bænkesæt i vores 10 hektar vilde skov.

Efter aftale kan Wilgarts kasketværksted og mostmaskineriet fremvises.

Onsdagscirkus:

Hver onsdag kl.15 i sommerferien vil Soldalen åbne sin smukke have og byde alle teater- og cirkusglade mennesker velkommen til en hyggelig eftermiddag i scenekunstens navn. I år har vi Aslak Gärtner, som viser sin solo-forestilling ‘’ShoeFood’’. Gårdbutikken byder på kaffe og kage! Mere info på www.cirkusisoldalen.com

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontaktinformationer

Tlf. +45 7162 7460

E-mail info@mostballaden.dk

Web mostballaden.dk

Adresse

Maegårdsvej 4

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00