Sandvig Søpark

Flotte lejligheder for 2-6 personer. Indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Perfekt beliggenhed mellem Hammersøen, Hammerknuden og Sandvig by. Topanmeldelser fra tidligere gæster.

Sandvig Søpark Ferielejligheder

Ferielejlighederne for 2-4 eller 4-6 personer i Sandvig, blev færdigbygget i 2015. Der er en dejlig terrasse til alle lejligheder. De fleste af lejlighederne for 2-4 personer har endda to terrasser, således at I kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Der er grill til alle lejligheder samt trådløst internet. Fra mange af ferielejlighederne starter den smukke natur, næsten lige ude foran din terrasse.

Perfekt beliggenhed

Sandvig Søpark har en perfekt placering i Sandvig. Lige foran hovedparten af Sandvig Søparks terrasser starter klippeformationen Hammerknuden. Fra toppen af Hammerknuden har I den skønneste udsigt over Sandvig. 300 meter fra jeres lejlighed ligger de idylliske søer Hammersø og Opalsø. Tag fiskestangen med og se, om I har fiskeheld med Hammersøens gedder og aborrer. Ved Opalsøen kan I prøve Danmarks længste svævebane. Fra toppen af det gamle stenbrud suser I ned af svævebanen med 60 km/t.

Det “rigtige” Bornholm

For mange bornholmere og turister er Sandvig “det rigtige Bornholm”. Det er her, at I oplever den flotte kombination af knejsende klipper og skøn strand. Allerede i starten af 1900-tallet begyndte gæster fra ind- og udland at rejse til Sandvig for at opleve den skønne stemning og middelaldereventyret på borgen Hammershus.

Ferie i Sandvig Søpark

Læs mere om Sandvig Søpark og bestil din ferie på Team Bornholms hjemmeside.

Du kan også ringe på 56 95 85 66, eller maile til info@teambornholm.dk. Hos Team Bornholm kan du bestille en samlet pakkerejse indeholdende færgebillet, overnatning og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Team Bornholm står altid klar med gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm.

Social:

Info

Åbningsperiode

Hele året

Åbningstider

Alle dage

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt

Tlf. 56958566

E-mail info@teambornholm.dk

Web sandvig søpark

Adresse

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00