Rønne Hotel

Overnat på Rønne Hotel - centralt i byen, men alligevel rolige omgivelser. Rønne hotel er et moderne selvbetjenings hotel med rimelige priser, vi tilbyder gratis fitness til vores gæster.

Moderne selvbetjeningshotel midt i byen

Rønne Hotel er åbent året rundt. Book dit værelse her på vores egen booking side. Hotellet er et moderne selvbetjeningshotel, hvor der er adgang 24 timer i døgnet med gæstens sekssifrede kode, der afsluttes med hashtag # på tastaturet på døren. Skulle der være spørgsmål hertil er der døgnvagt på telefon +45 3070 2070.

Koden og værelsesnummer ses på fakturaen, som fremsendes på mail ved bestilling. På selve ankomstdagen kl. 13.00 sendes en SMS til dig som gæst med kode og værelsesnummer i tilfælde at du skulle have forlagt dette.

Nyd morgenmaden på vores fine tagterasse

På etagen er der køkken, hvor morgenmad stilles frem til hver enkelt gæst. Det er muligt at tage morgenmaden med ind på værelset, eller med ud på tagterrassen med morgen sol.

Læg mærke til, at hotellet er et ikke ryger hotel, kun på tagterrassen må der ryges. Tagterrassen er indrettet med udemøbler, parasoller og blomsterkrukker.

Sådan fungerer vores bookingsystem

Når du booker på Rønne Hotel, kan du selv vælge værelse. Derfor ser vores bookingsystem lidt anderledes ud, end hvad man typisk ser andre steder. Sæt hak for hvert værelse og for hver nat, der ønskes reserveret. Udfyld personlige oplysninger, betalingsmåde og eventuelle tilkøb. Når du har betalt, modtager du en faktura via email, med din personlige dørkode. Grønne felter med en lille kasse viser ledige værelser. Røde felter viser allerede reserverede værelser.

Se oversigt over hotellet og værelserne nederst på vores bookingside.

Her kan du booke dit værelse hos os

Vi har i alt seks hyggelige luksusværelser, både som enkelt- og dobbeltværelser. Vi har også et handicapvenligt værelse.

Har du brug for hjælp til at booke?

Ring +45 3070 2070. Bookinger kan afbestilles gebyrfrit indtil 5 dage før den aktuelle overnatningsdag. Bookinger foretaget senere end 5 dage før overnatningsdagen, er bindende og refunderes ikke, uanset om værelset benyttes eller ej.

Vælg først ankomst- og afrejsedato og siden værelse.

Værelser fra DKK 785,- per nat

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Tlf. +45 3070 2070

E-mail info@roennehotel.dk

Web roennehotel.dk

P. A. Holms Plads 11

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00