Restaurant Pakhuset

Velkommen til en af Bornholms største restauranter hvor der er plads til alle sammen.

Restaurant Pakhuset er beliggende i et idyllisk gammelt Pakhus i hjertet af Svaneke, midt mellem gamle købmandsgårde, bolsjekogeri, glaspusteri og bryghus. Restaurant Pakhuset har eksisteret i sin nuværende form i 29 år og er en meget velbesøgt restaurant, hvor både lokale, men også turister er flittige gæster. Restaurant Pakhuset er en af Bornholms største sommerrestauranter, med plads til mere end 300 indendørs-spisende gæster. Desuden er der udendørs servering på terrassen, som ligger ugenert og med en pragtfuld beliggenhed bag Pakhuset.

Restaurant Pakhusets menukort er stort og der er noget for enhver smag både til voksne og børn. Pakhuset er kendt for sin familievenlige atmosfære, hvor børn er meget velkomne. På Restaurant Pakhuset kan man sagtens nyde en middag for hele familien, uden at det koster en formue. Smilende og venlig betjening, kombineret med gode friske råvarer, er nogle af de værdier, som Restaurant Pakhuset står for. Så kære gæst…

Du er altid velkommen på Restaurant Pakhuset, hvor cirka 35 ansatte vil gøre deres bedste for at gøre dit besøg til en god oplevelse. Velkommen!

Vi glæder os til at se jer igen i 2024 – tak for 2023!

Kig nærmere på vores hjemmeside: www.restaurantpakhuset.dk eller find os på FB og IG.

Vi glæder os til at se jer 🙂

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Tlf. +45 5649 6585

E-mail post@restaurantpakhuset.dk

Web www.restaurantpakhuset.dk

Brænderigænget 3

3740 Svaneke

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00