Pension Sandbogaard

Pension Sandbogaard er et hyggeligt familiedrevet Bed and Breakfast. Vi ligger i det skønne Sandvig med naturområderne Hammerknuden, Slotslyngen og stranden. Her kan man nyde sin ferie i afslappede og uformelle omgivelser med fælles tv stue, have, terrasse og gårdsplads.

Pensionatets atmosfære og indretning er ovre i mormorstilen. Der er en del gamle møbler og brugskunst. Og når vi indretter værelser, købes der så vidt muligt bæredygtigt og genbrug. Så det passer til stedets atmosfære.
Et andet sted hvor mormorstilen går igen, er ved morgenmaden. Det meste af brødet og tilbehøret er hjemmebagt og hjemmelavet med bornholmske råvarer, uden unødvendige tilsætningstoffer. Jeg sætter en ære i at kunne tilfredsstille de flestes ønsker, derfor kan jeg tilgodese gluten- og laktose Intolerante, hvis jeg får besked mindst 1 dag i forvejen.

Pension Sandbogaard emmer af historie. Vi får gæster der kigger forbi og fortæller om tidligere ferier. Vi hører især om en Fru Andersen som ydede en mindeværdig service. Det er noget vi gerne vil leve op til. Så en personlig og afslappet service står øverst på vores prioriteringer for Sandbogaard. Og vi har allerede fået mange positive udtalelser.

Sæson 2018: 25. april - 21. oktober

Morgenmadsbuffeten er åben for alle,  også selvom du ikke bor hos os.
Prisen er 135 kr pr. person, 75 kr. for børn op til 10 år.
Åben fra kl.8.00-11.00.

 

Social:

Anmeldelser:

Information

Adresse:

  • Landemærket 3
  • 3770 Allinge
  • Sandvig
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00