Pension Holmegaard

Holmegaard er ren idyl og emmer af fred og ro og er bestemt mindst ét sommerferiebesøg værd. Book jeres ferieophold i god tid, så vi kan sikre jer de bedste værelser på jeres foretrukne tidspunkt.

Pensionatet
Pension Holmegård er udlevelsen af en drøm om at forene begejstringen for at sætte i stand og værne om en skøn og idyllisk gammel gård med glæden ved at tage imod positive og forventningsfulde gæster, der ligesom os selv nyder Bornholms natur og det langsomme liv og nærvær i Sandvig.Hvis du er til det kantede, rå, smukke og autentiske, så vil du føle dig hjemme på Holmegård.

Vores værelser
På Pension Holmegaard har vi 3 forskellige overnatningstilbud: lejligheder, dobbeltværelser og enkeltværelser. Alle værelser og lejligheder har eget bad og toilet og har indgang fra den indre gårdsplads. Værelserne er nyrenoverede og indrettet i en enkel og lys stil med vægt på komfort. så der er gode senge, lækre dyner og tykke håndklæder. Alle overnatninger inkluderer gårdens morgenbuffet. Brødet er hjemmebagt, vi laver selv vores syltetøj og müsli, og vi tilstræber at bruge lokale råvarer som øko-æg, kødpålæg m.m.

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +45 2612 2284

E-mail pensionholmegaard@outlook.dk

Web www.pensionholmegaard.dk

Adresse

Landemærket 2

3770 Allinge

Sandvig

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00