NOVASOL Feriehusudlejning

Hos NOVASOL finder du det største udvalg af både sommerhuse og ferielejligheder til et ophold på Bornholm.

Hos NOVASOL finder du det største udvalg af både sommerhuse og ferielejligheder til et ophold på Bornholm. De mere end 1.000 ferieboliger fordeler sig på tværs af hele øen og åbner op for gode ferieoplevelser hele året.

I udvalget af private ferieboliger finder I alt lige fra de mindre ferielejligheder, de klassiske sommerhuse til de unikke ferieboliger med et strejf af noget særligt. Netop det brede udvalg er med til at sikre, at vores gæster får mulighed for at finde det helt rigtige sommerhus-match. Dette gælder både i forhold til beliggenhed, faciliteter samt størrelse.

Lej en feriebolig på Bornholm

Der er ingen tvivl om, at Bornholm er en elsket destination, når sommerferien står for døren. Drømmer du om sommer på Bornholm er det derfor en rigtig god ide, at være ude i god tid, så du sikre dig netop den feriebolig, du drømmer om.

Men Bornholm er meget mere end en sommerdestination. Hele året rundt venter der dejlige oplevelser i naturen, i de hyggelige byer, på øens mange attraktioner samt på de utallige gode spisesteder, der byder på madoplevelser i verdensklasse.

Alle disse forskellige oplevelser kan både tilfredsstille de feriegæster som gerne vil være aktive, både på land og vand. Her er også et godt program for dem, som sætter pris på kunst og kultur samt for dem, som elsker de stille stunder ved f.eks. havet, hvor pulsen for alvor kommer ned.

Den fleksible ferie på Bornholm

En uge, 14 dage eller måske ”bare” 4 dage på Bornholm? Alle ferier er dejlige uanset længde. Uanset hvor længe du ønsker at opholde dig på Bornholm, så er det muligt at leje en feriebolig, til både de korte og de lange ophold.

Novasol på Bornholm

NOVASOL har en lang historik på Bornholm, og vi kender såvel de mange ferieboliger samt øens store udbud af aktiviteter og oplevelser rigtig godt. Du er altid velkommen til at bruge vores lokale erfaring og viden, når du enten skal finde den helt rigtige feriebolig eller har spørgsmål til andet vedrørende dit ophold på Bornholm.

Book din ferie på novasol.dk

Besøg vores hjemmeside, her er finder du let den feriebolig, der matcher dine behov.

Social:

Hvad siger vores kunder om os:

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +45 39143333

E-mail novasol@novasol.dk

Web novasol.dk

Adresse

Sdr. Hammer 2G

3730 Nexø

Bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00