Hotel Skovly Rønne

Velkommen til vores dejlige Hotel Skovly, som ligger midt i skoven - 125 meter fra sandstranden. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et dejligt ophold!

Familieejet Hotel Skovly

Vi byder dig velkommen til vores dejlige Hotel Skovly, kun 5 km udenfor Rønne. Hotellet har 28 store dobbeltværelser og 3 ferielejligheder. Alle vores værelser og ferielejligheder har privat bad og toilet, fladskærms-TV, egen terrasse med havemøbler og gratis 500/500 Mbit WIFI. Du kan læse mere om vores værelser her!

Mountainbiking og Outdoor

Når du besøger vores dejlige Hotel Skovly, så husk den 2-hjulede. Vi har vores eget mountainbike-spor, “Skovly-sporet”, som starter og slutter på hotellets parkeringsplads, og som tager dig 7,5 km rundt i lidt af den smukke bornholmske natur. Vores dejlige Hotel Skovly har 3 mountainbikespor indenfor kun 1,5 km, og yderligere 8 mountainbikespor indenfor 15 km.

Vi har etableret en pusleplads til mountainbikere, en plads med vaskemulighed, kompressor med luft til dækkene og plads til små justeringer og reparationer af mountainbiken. Den er gratis at benytte.
Ønsker du at leje en mountainbike -eller en turcykel – ja, så udlejer vi 3 forskellige katagorier af mountainbikes og 2 forskellige slags turcykler. Ialt har vi 50 udlejningscykler!
Du kan læse mere om “Skovly-sporet” og om mountainbiking på Bornholm her.

Hotel Skovly – et Outdoor-paradis

Hotel Skovly er et perfekt sted at bo, hvis du er mountainbiking, løb, svømning, dykning eller andre udendørs sportsgrene. Vi er tæt på Østersøen (125 meter), hvis du vil svømme, fiske eller sejle. Hotel Skovly ligger i skoven, hvor du kan køre, vandre, cykle eller gå – og kun 17 km fra hotellet kan du klatre i bjergene …! For yderligere informationer, klik her.

Skovly Badehotel

Kun 125 meter fra vores hotel, efter en kort gå-tur gennem vore hyggelige skov, finder du stranden, med det hvideste sand. Vandet er klart, børnevenligt og de mange hyggekroge i klitterne venter på dig. Efter en varm badetur bør du nyde en kold øl eller et glas vin, og opleve den fabelagtige solnedgang, som punktum for en perfekt dag. Se mere om strandene ved Hotel Skovly her.

Galleri

Ønsker du at se lidt billeder fra vores dejlige hotel – og fra området omkring Hotel Skovly – så se vores store galleri her!

Du kan altid se mere på vores hjemmeside her!

Del af Outdoor Friends Bornholm

Vi er med i Outdoor Friends Bornholm, hvor vi sammen vejleder dig om outdooroplevelser. Se mere her.

Bæredygtig overnatning

På vores overnatningssted har vi gjort tiltag til at kunne tilbyde dig et bæredygtigt overnatningssted. Vi optimerer energikilder, affaldssortering og vores ressourceforbrug. Læs mere på vores hjemmeside eller spørg os direkte.

Book din næste ferie - og få rabat !

 

Indtast rabatkoden Bornholm18 og få 10% rabat på dit næste ophold.

 

Social:

Information

Åbningstider:

  • 1/3-31/5 Mandag til søndag: 08.00-11.00 & 14.00-19.00
  • 1/6-31/8 Mandag til søndag: 08.00 - 20.00
  • 1/9-30/11 Mandag til søndag: 08.00-11.00 & 14.00-19.00

Adresse:

  • Nyker Strandvej 40
  • 3700 Rønne
  • Sorthat-Muleby

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00