Hotel Skovly

Velkommen til vores dejlige Hotel Skovly, det eneste outdoorhotel på Bornholm. Vi ligger midt i skoven - 125 meter fra sandstranden. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et dejligt ophold!

Familieejet Hotel Skovly

Vi byder dig velkommen til vores dejlige Hotel Skovly som vi købte i 2014. Skønne Skovly ligger kun 4 km udenfor Rønne. Hotellet har 28 store dobbeltværelser og 3 ferielejligheder. Alle vores værelser og ferielejligheder har privat bad og toilet, fladskærms-TV, egen terrasse med havemøbler og gratis 500/500 Mbit WIFI. Vores Premiumværelser er på 35 m2, så du er meget velkommen til at medbringe din rengjorte bike på værelset – der er plads til minimum 2 bikes…..! Vi har også aflåst cykelparkering hvis du hellere vil det!  Du kan læse mere om vores værelser her!

Mountainbiking, gravelbiking, landevejscykling og alt Outdoor

Når du besøger vores dejlige Hotel Skovly, så husk den 2-hjulede. Vi har vores eget mountainbike-spor, “Skovly-sporet”, som starter og slutter på hotellets parkeringsplads, og som tager dig 7,5 km rundt i lidt af den smukke bornholmske natur. Sporet kan med fordel også køres på en gravelbike. Vores dejlige Hotel Skovly har 3 mountainbikespor indenfor kun 1,5 km, og yderligere 20 mountainbikespor indenfor 15 km.

Vi har etableret en pusleplads til mountainbikere og gravelryttere, en plads med vaskemulighed, kompressor med luft til dækkene og plads til små-justeringer og reparationer af biken. Den er gratis at benytte.
Ønsker du at leje en mountainbike -eller en turcykel – ja, så udlejer vi 3 forskellige katagorier af mountainbikes og 2 forskellige slags turcykler. Ialt har vi 50 udlejningscykler!

Her er nogle gode links til cykling på Bornholm.

Alt om mountainbiking  Klik her!

Alt om gravelbiking    Klik her!

Alt om landevejscykling  Klik her!

Alt om cykelferie     Klik her!

Hotel Skovly – et ferie-paradis på 22.000 m2

Hotel Skovly er et perfekt sted at bo, hvis du er mountainbiker, gravelbiker, landevejsrytter, løber, svømmer, dykker, dyrker andre udendørs sportsgrene, eller bare elsker at være tæt på naturen. Vores Hotel Skovly ligger på en 22.000 m2 stor naturgrund, midt i skoven. Vi har 5 værelsesfløje og alle vores værelser har udgang til vores store have. Her er stille og roligt, smukt og meget hyggeligt. Vores have er fyldt med solrige møbelleret terrasser, som bare venter på dig, en god bog eller podcast og en kølig drink….!

Vi er 125 meter på Østersøen, hvis du vil svømme, solbade, fiske eller sejle. Hotel Skovly ligger i skoven, hvor du kan, vandre, cykle eller gå – og kun 17 km fra hotellet kan du klatre i bjergene …! For yderligere informationer, klik her.

Skovly Badehotel

Kun 125 meter fra vores hotel, efter en kort gå-tur gennem vores hyggelige skov, finder du stranden, med det hvideste sand. Vandet er klart, børnevenligt og de mange hyggekroge i klitterne venter på dig. Efter en varm badetur bør du nyde en kold øl eller et glas vin, og opleve den fabelagtige solnedgang, som punktum for en perfekt dag. Se mere om strandene ved Hotel Skovly her.

Galleri

Ønsker du at se lidt billeder fra vores dejlige hotel – og fra området omkring Hotel Skovly – så se vores store galleri her!

Du kan altid se mere på vores hjemmeside her!

 

Bæredygtig overnatning

På vores overnatningssted har vi gjort tiltag til at kunne tilbyde dig et bæredygtigt overnatningssted. Vi optimerer energikilder, affaldssortering og vores ressourceforbrug. Læs mere på vores hjemmeside eller spørg os direkte.

Book din næste ferie - og få rabat !

 

Indtast rabatkoden skovly og få 10% rabat på dit næste ophold.

Er du en del af en gruppe – så ring direkte til Hotel Skovly på 5695 0784 – tal med Lone, og få et godt tilbud!

 

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Besøg venligst vores hjemmeside her!

Kontaktinformationer

Tlf. +45 5695 0784

E-mail booking@hotelskovly.dk

Web hotelskovly.dk

Adresse

Nyker Strandvej 40

3700 Rønne

Privat og gratis parkeringsplads tæt på dit værelse.

Gratis WIFI via kraftigt bredbånd.

Nye fladskærme og 19 kanaler i alle værelser og ferielejligheder.

 

 

Aflåselig cykelparkering

Eget mountainbike og gravelspor “Skovly-sporet”

Pusleplads til din bike.

Alle vores gennemkørte cykelture kan hentes på Hotel Skovly’s STRAVA-profil.

 

 

125 meter til sandstrand.

4 km fra Rønne og 4 km fra Hasle

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00