Hotel Hammersø

Overnat på Hotel Hammersø i Sandvig.

Hotel Hammersø på Bornholm er feriestedet for jer, der ønsker voksenferie, når det er allerbedst – derfor er aldersgrænsen minimum 14 år. Med natur på alle sider og blot et stenkast fra kyst og strand er Hotel Hammersø den ideelle feriedestination, uanset om Bornholm skal udforskes til fods, på cykel eller i bil. Vi tilbyder hyggelige hotelværelser med enten morgenbuffet eller halvpension, og vi råder også over appartements, ferielejligheder og sommerhuse beliggende henholdsvis i Sandvig, Boderne og Dueodde.

Hotel Hammersø – et hotel i flotte omgivelser med mange muligheder for friluftsaktiviteter
Er du på udkig efter et hotel på Bornholm, nærmere bestemt Nordbornholm, hvor du kan slappe af, nyde livet, naturen og din rejseledsagers selskab, så er Hotel Hammersø et oplagt bud. Hvad end du ønsker at få ud af din tid på vores skønne ferieø, har Hotel Hammersø den perfekte beliggenhed. Hammershus slotsruin, Opalsøen med tovbanen og Sandvig havn og strand er alle i gåafstand fra hotellet, så du kan få det mest mulige ud af dit besøg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vort hyggelige hotel på Bornholm.

Her kan du booke dit værelse hos os

Hotel Hammersø har flere forskellige værelsestyper, ferielejligheder og sommerhuse.

Fx. dobbeltværelse med balkon og udsigt over Hammersø. 2 personer, 4 overnatninger inkl. halvpension fra kr. 5200,- (tilbud gældende fra 2. juni – 9. juli og fra 13. august – 3. september 2017)

Social:

Brugernes anmeldelser:

Info

Adresse:

  • Hammersøvej 86, Sandvig
  • 3770 Allinge

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00