Hotel Friheden

Hotel Friheden ligger i idylliske omgivelser i den lille by Tejn/Sandkås, hvor I bor i fred og ro. Få meter fra hav, sand og de smukke nordbornholmske klippepartier.

Hotel Friheden er beliggende på den nordlige del af Bornholm kun 2 km syd for Allinge i Sandkås. Stedets navn kommer af den sandstrand, der ligger lige nedenfor Hotel Friheden. På Hotel Friheden lægger vi vægt på, at du nyder den tid du er hos os. Her er stille og roligt og vi kan tilbyde lidt af hvert, hvis du er livsnyder.

Restaurant og Café
I hotellets hyggelige café er der mulighed for diverse kaffespecialiteter, drinks og fadøl. Restaurant Friheden tilbyder et lækkert udvalg af à la carte retter og en frisk salatbar. Hotel Frihedens restaurant har panoramaudsigt over Østersøen fra hele restauranten, og en overdækket terrasse med varmelamper og udeservering.

Del af Outdoor Friends Bornholm
Vi er med i Outdoor Friends Bornholm, hvor vi sammen vejleder dig om outdooroplevelser. Se mere her.

Vi glæder os til at tage imod jer på Hotel Friheden.

Restaurant og Café
I hotellets hyggelige café er der mulighed for diverse kaffespecialiteter, drinks og fadøl. Vi serverer naturligvis også den lokaltbryggede øl fra Svaneke Bryghus.

Restaurant Friheden tilbyder et lækkert udvalg af à la carte retter og en frisk salatbar. Hotel Frihedens restaurant har panoramaudsigt over Østersøen fra hele restauranten, og en overdækket terrasse med varmelamper og udeservering.

Vi glæder os til at tage imod jer på Hotel Friheden.

Social:

Brugernes anmeldelser:

Information

Åbningsperiode

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf.

E-mail

Web

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00