Hotel Friheden

Hotel Friheden ligger i idylliske omgivelser i den lille by Tejn/Sandkås, hvor I bor i fred og ro. Få meter fra hav, sand og de smukke nordbornholmske klippepartier.

Hotel Friheden er beliggende på den nordlige del af Bornholm kun 2 km syd for Allinge i Sandkås. Stedets navn kommer af den sandstrand, der ligger lige nedenfor Hotel Friheden. På Hotel Friheden lægger vi vægt på, at du nyder den tid du er hos os. Her er stille og roligt og vi kan tilbyde lidt af hvert, hvis du er livsnyder.

Golfpakker
Kommer du til Bornholm for at spille golf, er vi det naturlige udgangspunkt. Vi sørger for færge, overnatning, greenfee og står til rådighed med råd og vejledning om golfbanerne på Bornholm. Vi sørger også for at dit golfselskab får den helt perfekte tur med alt hvad der hører til. Se mere her.

Restaurant og Café
I hotellets hyggelige café er der mulighed for diverse kaffespecialiteter, drinks og fadøl. Vi serverer naturligvis den lokaltbryggede øl fra Svaneke Bryghus. Restaurant Friheden tilbyder et lækkert udvalg af à la carte retter og en frisk salatbar. Hotel Frihedens restaurant har panoramaudsigt over Østersøen fra hele restauranten, og en overdækket terrasse med varmelamper og udeservering.

Vi glæder os til at tage imod jer på Hotel Friheden.

Book dit ophold på Hotel Friheden her

Vi kan tilbyde flere pakketilbud og sørger for at lave den perfekte pakkerejse til dig. Se mere her og her.

Vi har familievenlige pakkerejser

Social:

Brugernes anmeldelser:

Information

Adresse:

  • Tejnvej 80, Sandkaas
  • 3770 Allinge
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00