Hotel Abildgaard

Nyd ferien i ro og fred - med all inclusive.

Flot beliggenhed og nyrenoverede værelser
Hotel Abildgaard er placeret direkte ud til Østersøens blå vand. Fra restauranten er der en fantastisk udsigt over havet med blik til Christiansø og Gudhjem.

Hotel Abildgaard har ialt 85 værelser, som alle er lækre og nyrenoverede. Halvdelen af værelserne er indrettet med et eller to separate sideværelser, der gør dem velegnede til familier på op til 6 personer i værelset.

Alle værelser ligger i stueplan og er placeret i 5 fløje, der ligger forskudt i terrænet tæt ved kysten.

Nyd dit ophold hos os
Hotellet har reception, hvor der er to PC’ere med internetadgang til gratis brug. Der forefindes i øvrigt gratis trådløst internet på hotellet.

Som gæst kan du slappe af i vores restaurant, TV-/opholdsstue, bar eller ved det store udeareal ved poolen med sidde- og liggestole.

Hotellet har swimmingpool og børnepool, petanquebane og legeplads. I vores aktivitetsrum findes bordtennis, billard, bordfodbold, airhocky og dart.

Temabuffet i restauranten
I hotellets restaurant tilbydes hver aften en temabuffet med tilhørende drikkevarer – All Inclusive. Til vore gæster, der har købt All Inclusive, tilbyder vi også hele dagen gratis kaffe og te, samt juice og isvand.

Vores lækre aftenbuffet har skiftende temaer hver aften, og serveres fra kl. 18-21 med drikkevarer (øl,vand og vin) ad libitum. Pris fra kr. 239,00, børn op til 15 år betaler kun halv pris.

Vi anbefaler, at I reserverer jeres bord i forvejen.

Vælg lige netop det tilbud, der passer dig bedst

Hotel Abildgård har altid et godt tilbud, og sørger for at lave det perfekte ophold til dig. Se vores tilbud ved at gå ind på vores hjemmeside.

Hotel Abildgård har de perfekte rammer for din familieferie, oplevelsesferie eller f.eks. en dejlig golfferie.

Social:

Brugernes anmeldelser:

Praktisk information

Adresse:

  • Tejnvej 100, Sandkaas
  • 3770 Allinge
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00