Artikel

Kom godt i gang med vores app Bornholm

Her får du en hurtig guide til, hvordan du bruger vores app 'Bornholm'.

Har du allerede downloadet vores app ‘Bornholm’, så kan du læse, hvordan den virker herunder. App’en er gratis og findes til både Android eller IOS, og har du ikke hentet den endnu, så kan du finde download-links her.

Med app’en ved hånden får du alt det bedste fra Bornholm samlet på et sted på en let og overskuelig måde.

Vores app er opdelt i fem faneblade med hver deres oversigt over de bedste bornholmske ferieoplevelser. Herunder kan du læse en forklaring på hvert faneblad:

Steder

Fanen ”Steder” viser kun de attraktioner, butikker, spisesteder og overnatningsmuligheder, som har åbent den dag, du bruger app’en. Derfor varierer antallet af steder i vores app i løbet af året, men giver et fantastisk og aktuelt overblik over Bornholms mange oplevelser hele året rundt.

Virksomhederne har selv indtastet deres åbningstider i systemet, men vil du være helt sikker på stederne har åbent, så kan det være en god idé at ringe i forvejen.

Rækkefølgen på de viste steder ændrer sig også efter, hvor du befinder dig på Bornholm. Vores app vil nemlig altid vise de steder først, som er tættest på dig og dem, der er længst væk til sidst. Derfor er Bornholm app’en et godt værktøj, når du f.eks. skal finde spisesteder nær dig.

Leder du efter et specifikt sted, så kan du altid bruge søgefunktionen i toppen af skærmen. Søgefunktionen kan kun benyttes til at søge efter et navn på en virksomhed.

Events

Ligesom med ”Steder” kan du bruge søgefunktionen i toppen af skærmen, hvis du søger noget specifikt. Men ellers så kan du bare rulle ned over de mange events, som Bornholm tilbyder hele året rundt. Datoen i toppen skifter automatisk, når du ruller ned.

Inspiration

Savner du ideer til ferien på Bornholm? Så har vi lavet en serie artikler til dig, hvor du kan finde inspiration til nye, spændende oplevelser på Bornholm. Her er også praktiske artikler, fx kan du finde en oversigt over ladestandere til el-biler og en vejledning til god færdsel i den bornholmske natur.

Turistinfo

Vil du gerne have personlig betjening, så kom ind forbi en af Bornholms turistinformationer. Vores medarbejdere er bornholmereksperter og altid glade for at hjælpe dig til de bedste ferieoplevelser. Du finder vores turistinformationer i Rønne, Gudhjem, Allinge og Nexø.

Mere

I denne sektion har vi samlet et væld af relevante links til hjemmeside, sociale medier og andet, som kan være relevant for dig.

Download ‘Bornholm’

Har du ikke allerede downloadet vores app, så kan du finde mere information og download-links til AppStore og GooglePlay butikker her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00