Gudhjem Camping Bornholm

Campingen med havudsigt – uden legeplads samt tæt på by og strand

Gudhjem Camping har en rolig og afslappet atmosfære. Når man er på campingpladsen er det muligt at nyde synet af klipperne og udsigten til Østersøens blå vand.

Gudhjem Camping er for det “voksne publikum”, der findes ingen legeplads på området.

Gå en tur ud på klipperne og en storslået natur er lige pludselig meget tæt på, det samme er stilheden. Nyd udsigten over Østersøens blå vand, hvor man også kan se Christiansø i det fjerne.

Gudhjem Camping ligger tæt på byen, der er ca 800 meter til havnen. Gå ad den gamle idylliske og charmerende redningsti, som går fra campingpladsen ind til Gudhjem havn, denne tur tager ca 10 minutter. Når du er i byen så prøv og gå en tur ad de mange små hyggelige gader.

På campingen ligger lagunen, som er en stenstrand, det er muligt at bade derfra. Hvis man mere er til sandstrand ligger denne ca 300 meter væk fra campingen, man kan gå dertil igennem den idylliske og charmerende Melsted by.

Campingpladsen er samtidig et rigtig godt udgangspunkt for udflugter til resten af Bornholm. Her er alle de ting, som er med til at gøre campingturen til en god ferie.

Idylliske Gudhjem er optaget som bjergby i danskebjerge.dk. Byens knap 400 meter lange hovedgade, der starter ved havnen og slutter oppe ved landevejen, stiger 38 højdemeter, svarende til en stigningsprocent på lige omkring 10% i snit. Malkestien der er en sidevej til hovedgaden har en stigning på 18,5%.

Gudhjem by har meget at byde på, f.eks. spisesteder, Hos Mette, is-butikken Gudhjem Special, Karamelkompagniet, Pandekagehuset, Gudhjem røgeri, Bornholms middelaldercenter, Melstedgård landbrugsmuseum, Borngolf samt Gudhjem arkiv. Fra havnen går der båd til Christiansø samt en båd til Helligdoms klipperne

Gudhjem Camping ligger godt i forhold til udflugter til resten af vores dejlige Ø Bornholm

Vi glæder os til at hilse på jer

Michael, Lene og Freya

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 4241 5815

E-mail mail@gudhjemcamping.dk

Web gudhjemcamping.dk

Adresse

Melsted Langgade 45

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00