Gnejsen

Aktivitets- og legeplads

Gnejsen er en ca. 3000 m2 stor aktivitets- og legeplads ved Aakirkeby Hallerne, en 5-10 minutters gang fra bymidten og lige overfor Natur Bornholm. Placeringen ved fodbold-, petanque- og tennisbanerne og Natur Bornholm, tæt på byens multibane og kun en små 10 minutters gang fra bålhytten i Sdr. Byskov understreger den gode forbindelse mellem de mangeartede tilbud i Aakirkeby.

Området er indrettet med et væld af redskaber, aktiviteter og opholdsmuligheder for brugere i alle aldre – børn, unge, voksne og seniorer. Man kan suse afsted på svævebaner, klatre, gynge, hoppe, springe, balancere, lege, hænge ud — og træne på Bornholms første OCR bane, designet i et samarbejde med den bornholmske verdensatlet, Nikolaj Dam. Der er også plads til de roligere udfordringer på den del af aktivitetspladsen, som er tilegnet genoptræning og seniormotion og som blev etableret for midler skænket af Villum Fonden.

Forskellige typer af beplantninger indgår i en sansehave og vildengsbeplantninger bidrager til et forbedret naturgrundlag.

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Tlf.

E-mail

Web

Adresse

Grønningen 9

3720 Aakirkeby

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00