Galleri Gudhjem

Fælles galleri for keramiker Susanne Søllund, billedkunster Hanne Støvring, illustrator Chimi Changa og smykkekunstner Gro Haslund

HANNE STØVRING hører til den unge generation af bornholmermalere. Indenfor det seneste årti har Hanne dog boet, arbejdet og udstillet i New York og hendes mange udenlandske udstillinger har ført til et stærkt internationalt ståsted. I dag er Hannes malerier en del af private samlinger i mange dele af verden. Hanne Støvring er i øvrigt uddannet kandidat i kunsthistorie fra Aarhus Universitet.

SUSANNE SØLLUND er kunsthåndværker i keramikkens univers, hvor man har kunnet følge hendes udvikling de sidste mange år. Mange vil kende Susanne som Suus fra børnetøjsmærket ”Silke & Suus”, som hun drev fra Børnetøjsbutikken på Glastorvet i Svaneke fra 2001 til 2009. Hun har også drevet butikken MUD samme sted fra 2013-16. Herudover er hun tilknyttet som kostumier på Rønne teater. Susanne er uddannet fra KADK (Glas og Keramikskolen på Bornholm).

CHIMI CHANGA er en online tegneserie stribe som man de sidste 8 år har kunnet følge på Facebook og Instagram. Bag navnet Chimi Changa gemmer sig Illustrator og billedkunstner Morten Sørensen, der er uddannet på Designskolen i Kolding.

GRO HASLUND er smykkekunster og arbejder i ædelmetaller. Hun undersøger samspillet mellem det perfekte og rustikke og stræber efter smykker som genstand for en historie, som kan bringes med os ind i fremtiden. Smykkeudstillingen i Galleri Gudhjem viser både kollektioner og unika. Værkstedet i Rønne har åbnet efter aftale. Gro er uddannet indenfor mode og håndværk.

Social:

Artist driven gallery in the heart of Gudhjem

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf.

E-mail annegrohaslund@gmail.com

Web www.gallerigudhjem.dk

Adresse

Brøddegade 22

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00