Galleri Gudhjem

Fælles galleri for keramiker Simon Koefoed, billedkunstner Hanne Støvring, illustrator Chimi Changa og keramiker Susanne Søllund

SIMON KOEFOED er udannet keramiker fra Glas & Keramikskolen i Nexø i 2006. I 2011 åbnede han eget værkstedsgalleri og butik i Rø, Klemenskervej 18. I vinterhalvåret underviser Simon på Bornholms Højskole.

HANNE STØVRING er kunstmaler og har siden år 2000 været en fast del af udstillingsbilledet på Bornholm. De seneste år har Hanne boet, arbejdet og udstillet i New York og hendes mange udenlandske udstillinger har ført til et stærkt internationalt ståsted. I dag er Hannes malerier en del af private samlinger i mange dele af verden. Hanne Støvring er i øvrigt uddannet kandidat i kunsthistorie fra Aarhus Universitet.

CHIMI CHANGA er en online tegneserie stribe som man de sidste 4 år har kunnet følge på Facebook og Instagram. Bag navnet Chimi Changa gemmer sig Illustrator og billedkunstner Morten Sørensen, der er uddannet på Designskolen i Kolding.

SUSANNE SØLLUND er kunsthåndværker i keramikkens univers, hvor man har kunnet følge hendes udvikling de seneste fem år. Mange vil kende Susanne som Suus fra børnetøjsmærket ”Silke & Suus”, som hun drev fra Børnetøjsbutikken på Glastorvet i Svaneke fra 2001 til 2009. Hun har også drevet butikken MUD samme sted fra 2013-16. Herudover er hun tilknyttet som kostumier på Rønne teater. Susanne er uddannet fra KADK (Glas og Keramikskolen på Bornholm).

Social:

Artist driven gallery in the heart of Gudhjem

Åbningstider:

Adresse:

  • Brøddegade 22
  • 3760 Gudhjem

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00