Unikke oplevelser venter på Bornholm

Vil du med ud og se klipperne på tæt hold? Eller mærke vinden i håret, når du suser afsted på en mountainbike? Komme helt tæt på naturen i vandresko? Bornholm er svaret.

Mange af Bornholms gæster vælger øen til på grund af naturen. I naturen venter store oplevelser og Destination Bornholm vil gerne hjælpe øens gæster med at finde vej til en række outdooraktiviteter. 300 ture er et tiltag, som gør det nemt for Bornholms gæster at opleve øen gennem de mange organiserede outdooroplevelser som øens outdooraktører tilbyder. Aktiviteterne er windsurfing, kitesurfing, guidet stand up paddlesurf, guidet havkajaktur, rapelling, klippeklatring, prøvedykning, guidet mountainbiketur og coaststeering.

På Bornholm er vi glade for den unikke natur og det væld af muligheder, den giver os. Faktisk så glade at vi ikke kan vente med at vise den frem til øens gæster. Med dette tiltag håber vi at hjælpe gæsterne med at finde vej blandt de mange muligheder”

udtaler Peter Juhl, temakoordinator hos Destination Bornholm.

Fra dd. til 22. september 2019, kan aktive gæster, der har mod på at prøve kræfter med den bornholmske natur, vælge mellem 300 ture til lands, til vands og i luften, og finde netop de ture og aktiviteter som passer til deres kalender, erfaringsniveau og mål med ferien.

Oplevelserne bookes af gæsterne via outdoorportalen www.gobornholm.dk, og skal bookes senest 12 timer før start.

Projektet “300 ture” er udviklet af Destination Bornholm sammen med Bornholms Outdoorcenter, Eastwind og Gobornholm. Læs mere om tiltaget her: www.bornholm.info/300ture

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00