Tysk vandremagasin: Bornholm blandt de bedste vandredestinationer i Europa

Stort tysk vandremagasin kårer Bornholm til Europas næstbedste vandredestination. Et værdifuldt kvalitetsstempel når tyskerne igen kan rejse udenlands.

Bornholm har opnået endnu en flot anerkendelse i et udenlandsk magasin. Denne gang i det tyske vandremagasin Trekking Magazin med hele 4,8 mio læsere. Magasinets læsere har stemt Bornholm ind på en flot 2. plads over Europas mest populære vandredestinationer. Kun overgået af Gran Canaria og med Island på 3. pladsen.

Naturoplevelser og ikke mindst vandring er populært som måske aldrig før. Dette glæder i den grad også for vores tyske naboer. En tysk analyse om vandring viser, ifølge Visit Denmark, at halvdelen af tyskerne peger på naturoplevelser som meget vigtige for dem, når de skal vælge feriedestination. Presseansvarlig hos Visit Denmark Tyskland Lea Weber udtaler:

Bornholm har en meget afvekslende natur og masser af gode vandremuligheder at vælge imellem. Derfor er jeg ikke overrasket over at øen opnår den flotte hæder som Europas næstbedste vandredestination”

Destination Bornholm er naturligvis også meget glade for den flotte anerkendelse. Helle Mogensen, presseansvarlig Destination Bornholm supplerer: ”En anerkendelse i et magasin, rettet direkte mod tyske vandrere kan få stor betydning for Bornholm. Vi ved, at tyskerne er glade for at være aktive i naturen på deres ferie, og vi ved, at de meget gerne kommer hele året”.

Bornholm har, via pressebesøg arrangeret af Destination Bornholm, de sidste par år haft besøg af flere tyske journalister og medier, hvor fokus har været naturoplevelser og aktiv ferie

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00