Turistinformation og forsikring under samme tag i Nexø

Et helt nyt samarbejde betyder at Bornholms Turistinformation i Nexø flytter til mere centralt sted i byen, mens Bornholms Brandforsikring udvider og får filial i Bornholms næststørste by

Bornholms Turistinformation i Nexø har gennem lidt tid ledt efter en mere central placering i Nexø efter at Restaurant Molen lukkede, og der ikke længere er færgeankomster fra Polen i området i området, hvor turistinformationen i dag er placeret. Bornholms Brandforsikring har samtidig gået med overvejelser omkring at etablere sig i Nexø.

 

Der er nu fundet en løsning på begge dele. Til vinter flytter de 2 virksomheder således sammen på Sdr. Hammer 2C, det tidligere Living Bornholm. Begge parter glæder sig til at flytte sammen og til at styrke byens allerede gode udvikling og initiativer.

 

For Bornholms Brandforsikring giver placeringen i en filial i Nexø god mening.

 

”Som lokalt forsikringsselskab er det vigtigt for os at være tætte på vores kunder. Nexø og hele oplandet har en størrelse, hvor det også giver mening med en repræsentation i byen, hvor vi med et nyt kontor kan korte afstanden yderligere, når vores kunder har brug for at besøge os”, udtaler Morten Holten, direktør i Bornholms Brandforsikring.

Bornholms Turistinformation bliver med den nye placering en slags bindeled med bycentrum og havnen, til glæde for byens gæster og borgere.

 

Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm, udtaler:

Vi har været glade for samarbejdet med Nexø Havn, men forholdene i området har ændret sig, så nu glæder vi os til at komme tættere på centrum. Vi bliver mere synlige og kan derigennem være et stærkere bindeled til resten af byen. Det er til glæde og gavn for det videre fælles arbejde med at styrke øen til glæde for bornholmere og gæster”

Begge parter ser frem til at flytte under samme tag. Lokalerne, der hidtil har huset livstilsbutik gøres klar i løbet af efteråret. Dermed bliver der fra januar 2024 forsikring og turistinformation under samme tag

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00