Smag på Bornholm og bliv klogere

Hele øen er festivalplads, når Bornholm 25. - 27. juni inviterer til et festfyrværkeri af gode smage og unikke madoplevelser. Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival byder på noget for måde mave, hjerte og hjerne og alle er velkomne

De store events på Bornholm står i kø i disse uger. Folkemødet er lige veloverstået og kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem samler på lørdag tusindvis af madglade mennesker på Gudhjem Havn.

I halen på Danmarks største kokkekonkurrence byder Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival på unikke bornholmske madoplevelser i dagene fra den 25. – 27. juni 2023.

Her er der mulighed for at komme helt tæt på det bornholmske madlandskab og opleve alt fra spændende debatter, lækre smagsprøver til besøg hos de bornholmske producenter. Alt sammen med fokus på, hvordan der tænkes mere bæredygtigt hele vejen rundt. Den står derfor både på grøn omstilling, upcycling og Energiø Bornholm, når madfestivalen inviterer nysgerrige og nørder, børn og voksne, tilrejsende og bornholmere til madfestival.

Madfestivalen Kulinarisk Ø er for alle – bornholmere og gæster på øen. Vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi til et eller flere arrangementer. Det er alletiders mulighed for at lære øens mange gode tilbud endnu bedre at kende”

udtaler Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm.

Der er noget for enhver smag. Lige fra Wild food tasting på Kadeau, over Walk n´talk på Galløkken med Thomas Guldbæk, Gaarden og Klaus Vesløv, Bornholms Energi og Forsyning, til snak om the island of pigs og meget meget mere. Tjek de mange tilbud her: www.bornholm.info/bornholms-madfestival

Madfestivalen slutter med et brag af en lukkefest på gaarden – hele Bornholms madkulturhus. Her bliver der mulighed for at besøge stedets imarksættere samt dinnertalke med lokale producenter.

Bag Kulinarisk Ø – Bornholms madfestival står Destination Bornholm, Gourmet Bornholm samt Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Foto: Marie Louise Munkegaard

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00