Samarbejde skal tiltrække efterårsgæster

Med naturen som trækplaster, gode overnatningstilbud og fokus på billig og hurtig rejsevej til Bornholm, går fire aktører sammen om at markedsføre Bornholm som efterårsdestination.

Udsigt til farverige oplevelser. Med dette budskab gør Bornholm sig til i Københavnsområdet og Nordsjælland de kommende 4 uger. Formålet er at øge kendskabet til Bornholm som efterårsdestination og tiltrække flere rejsende til øen.

Destination Bornholm har allieret sig med Team Bornholm, Bornholmslinjen og Øresundsbroen for i fællesskab at markedsføre Bornholm i efteråret. Øen lokker med natur i de smukkeste farver, store oplevelser, favorable overnatningstilbud samt billige færge- og brobilletter. Kampagnen er skudt i gang i denne uge, og skal tiltrække gæster til øen i oktober og november.

Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm udtaler:

Vi er meget glade for, at vi sammen med samarbejdspartnerne kan være med til at sikre en stærk profilering af Bornholm i efteråret. I en tid, hvor gæsterne kigger lidt mere på pengene end tidligere, er det vigtigt, at vi er tilstede i markedet. Gæsterne kommer ikke af sig selv”

Kampagnen er målrettet de områder i Danmark, hvor kendskabsgraden til Bornholm er størst og rejsetiden kortest; København og på Nordsjælland.

I en tid hvor økonomi spiller en større rolle i danskernes forbrugsmønster, er det til stadighed vigtigt at informere om, at det rent faktisk er meget billigt at rejse til Bornholm.

Markedsføringen kombinerer print og online, så vi sikrer, at budskabet rammer bedst muligt.

Efterårskampagnen kommer i slipstrømmen af en netop afsluttet sensommerkampagne og lige før en vinterkampagne i samme områder. De mange tiltag skal styrke de perioder på året, hvor der er plads til flere gæster på øen.

Læs mere her om hvorfor Bornholm er så attraktiv i efteråret: www.bornholm.info/efteraar-paa-bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00