Podcastserie skal trække lystfiskere til øen

Bornholm er et paradis for lystfiskere, ikke mindst om vinteren. Det skal udbredes i endnu højere grad end tidligere. Her er de nye medier en oplagt mulighed for at nå potentielle gæster.

Den danske lystfiskerekspert Gordon Henriksen er på øen disse dage for at optage en podcastserie om havørredfiskeri på Bornholm. Gordon Henriksen er blandt andet kendt fra TVprogrammerne Nak og Æd og Storrygeren og ikke mindst radioprogrammet Fisketegn, der blev sendt på Radio24syv indtil denne lukkede i efteråret 2019. Fisketegn havde også stor succes som podcast. Derfor er Gordon Henriksen fortsat med at producere podcasts, og da Bornholm har en stor plads i hans hjerte, var han ikke i tvivl om at de mange lyttere skal forkæles med en dosis Bornholm

Jeg elsker Bornholm og der findes ikke bedre sted at fiske havørred om vinteren. Jeg vil meget gerne dele min viden og erfaring med lytterne, denne gang via podcast. Et samarbejde med Destination Bornholm var i denne forbindelse oplagt. De er innovative og dygtige til at bruge de forskellige nye medier til at nå deres potentielle gæster.””

Hos Destination Bornholm er tiltaget endnu et forsøg på at tiltrække flere gæster ikke mindst om vinteren. Direktør i Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph udtaler: ” Vi ved at lystfiskerne hungrer efter information og denne podcastserie kan forhåbentlig inspirere til flere fisketure til Bornholm. Lystfiskere kommer hele året og dette er endnu en mulighed for at arbejde med vinterturisme.”

På mange måder er netop podcastmediet ideelt til at levere det lystfiskere efterspørger. De er rige på information men stadig underholdende, og afsnittene kan høres i bilen eller høretelefoner på vej til fisketurene. Podcastmediet er i rivende udvikling. 24 % af danskerne lytter til podcast ugentligt mod 18 % i 2018 ( Kilde DR´s Medieforskningsrapport 2019 )

Podcastserien om havørredfiskeri bliver produceret i 4 afsnit af 25-30 minutters varighed. Podcastserien er gratis og tilgængelig for lytterne indenfor de næste par uger. Podcastene vil indeholde en masse praktisk information om hvad der er unikt ved Bornholm og de bornholmske ørredbestande. Information om sæsoner og hvordan fiskeriet gribes an med valg af plads og agn i forhold til vind, vejr og sæson.

Gordon Henriksen og Destination Bornholm har samarbejdet igennem flere år. Således kommer Gordon Henriksen og en lang række lystfiskermedier og influencers igen i år til Bornholm i uge 10 for at udbrede kendskabet til Bornholm som lystfiskerdestination

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00