Øget satsning på vinterturisme 2020-21

Fælles markedsføringskampagne skal sikre endnu flere tyske turister den kommende vinter

Med Destination Bornholm i spidsen, er en række aktører klar med øget markedsføringstryk på det tyske marked i vinteren 2020-21. Bornholms markedsføringsorganisation, Bornholmslinjen, VisitDenmark og bornholmske overnatningsaktører går således sammen om en fælles kampagne for at skaffe flere tyske gæster i vintermånederne. Bornholmslinjen har som følge af den øgede satsning besluttet at fastholde sejladsen på ruten Sassnitz – Rønne også i november og december 2020. Afgangene vil ligge torsdag og søndag, hvilket skaber optimale muligheder for miniferier på Bornholm, men også rummer muligheder for bornholmere, der kan komme nemt til Tyskland.
Direktør Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm er naturligvis glad for samarbejdet:

Når vi løfter i flok, så gør det en forskel. Jeg glæder mig over, at vi er lykkes med at samles om en fælles indsats, som betyder, dels at vi sikrer sejladsen på Rønne-Sassnitz henover hele 2020, men også at endnu flere forhåbentlig får blod på tanden i forhold til at prøve kræfter med at holde åbent om vinteren”

Overnatningstallene denne vinter viser, at der er interesse for at besøge Bornholm om vinteren. Således var der i november og december 2019, en stigning på 22% i antallet af overnatningerne i forhold til året før i de samme måneder.

Alle aktørerne trækker nu i arbejdstøjet og kampagnen forventes klar i august 2020.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm,
Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00