Nyt layout og flere sider – Mad & Mennesker på gaden

Rundt omkring på Bornholm skyder stadig flere restauranter, caféer og producenter op. Fælles for dem er, at de brænder for at løfte smagen og oplevelsen af Bornholm. Det kan alle med kærlighed til Bornholm og mad læse om i magasinet Mad & Mennesker, der netop nu er på gaden i 6. udgave.

Bornholm har en magisk tiltrækningskraft på iværksættere og ildsjæle, der ønsker at udleve deres drømme i rammerne af øens unikke natur. De involverede parter, om det er restauratører,fødevareproducenter eller andre innovative personer, ser muligheder i stedet for begrænsninger.Samarbejde og fællesskab er nøgleordene når denne udvikling skal beskrives. Der er masser af gode historier at fortælle, og det er lige præcis det Gourmet Bornholm og Destination Bornholm gør i magasinet Mad & Mennesker, der lige er udkommet for 6. gang. Magasinet har fået et grafisk løft på både design og papirkvalitet, og er i år på 108 sider, hele 26 sider mere end i 2019. Når succeshistorierne skal beskrives, er begrænsningens kunst næsten den sværeste.

Læserne bliver forkælet med masser af gode historier fra den bornholmske madkultur. Der er blandt andet 4 sider med fokus på familierestauranter, hvor der er plads til alle. Kunsthåndværk og fødevarer klæder og understøtter hinanden i mange sammenhænge, og det giver god mening at fortsætte og dyrke den kobling i endnu højere grad end tidligere. Bornholms position som World Craft Region skal udnyttes,og det sker allerbedst i samarbejde med bl.a. fødevarebranchen. Bornholm vrimler med ildsjæle med godeidéer og meget på hjerte. Iderigdommen er stor, og det nyder både bornholmerne og øens gæster godt af.

Magasinet indeholder endvidere en guide til Gourmet Bornholms medlemmer samt et oversigtskort over spisesteder, barer, producenter, gårdbutikker mm, hvor både Gourmet Bornholms og Destination Bornholms medlemmer er repræsenteret.

”Det giver magasinet tyngde og vores 73 medlemmer eksponering, når vi kombinerer de gode historier og de smukke billeder med virksomhedspræsentationer”, udtaler Mikkel Bach-Jensen, leder af Gaarden samt sekretariatschef hos foreningen Gourmet Bornholm. Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm supplerer:

”Vi er stolte over og glade for, at vi i år er lykkedes med at sætte overliggeren rigtig højt og, i samarbejde med dygtige folk, at levere et flot magasin til glæde og gavn for øens gæster, bornholmerne samt de bornholmske fødevareaktører”

Magasinet er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm, Gourmet Bornholm og MagasinetBornholm. Flere eksterne parter har været ind over tekster, billeder, grafik m.m. Tak til alle. Også en stor tak til alle annoncører for opbakning til dette samarbejde.

Mad & Mennesker udkommer i 60.000 eksemplarer. Politikens læsere i ØST har allerede modtaget magasinet sammen med deres avis i sidste uge. Magasinet vil desuden være at finde i alle DAT´s fly til Bornholm, ligesom det vil blive taget med på messer i ind- og udland. Magasinet distribueres på Bornholm denne uge. Såfremt du ønsker et eller flere eksemplarer af magasinet, kan det/de hentes i Bornholms Turistinformationer i Rønne, Allinge, Nexø eller Gudhjem. Det bliver tilbudt til øens gæster samme steder, men derudover også på Gaarden / Melstedgård samt hos producenter og spisesteder, der er medlemmer hos Gourmet Bornholm og Destination Bornholm.

Magasinet kan også læses online her: www.bornholm.info/gourmet

Spørgsmål til denne pressemeddelelse bedes rettet til Mikkel Bach Jensen leder af Gaarden og sekretariatschef hos Gourmet Bornholm 20302820 , mikkel@gaarden.nu eller Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm 24271004, pernille@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00