Ny verden – Ny hverdag

Alle kan trænge til lidt Bornholm – også de gæster, der pt. ikke kan komme til vores skønne ø. Derfor har Destination Bornholm igangsat en række initiativer til glæde for bornholmerfans, men også ikke mindst for at understøtte de bornholmske virksomheder.

Ny verden, ny hverdag. Situationen under Covid-19 påvirker os alle, og især turistbranchen er pt. meget hårdt ramt. På Bornholm, hvor påsken normalt kickstarter sæsonen, bliver den periode i år helt anderledes end normalt. Der kommer betragtelig færre gæster. Indtægterne og omsætningen udebliver.
Destination Bornholm arbejder derfor i disse dage på højtryk med en række initiativer for at understøtte opmærksomheden omkring Bornholm og fastholde, at Bornholm er top of mind, og dermed bliver valgt til som rejsemål på den anden side af Corona-krisen. Ligesom der er et håb om, at initiativerne kan give lidt omsætning i en tid, hvor indtægterne er få.
Pernille Kofod Lydolph udtaler:

Det er rigtig svært lige nu, og uvisheden omkring, hvornår vi er på den anden side, gør ikke situationen mindre svær. Vi tror på, at vi ved at stå sammen og henvende os til de mange loyale gæster, der elsker Bornholm, kan generere en her-og-nu omsætning, også selvom den ikke står mål med det salg, som virksomhederne og dermed øen ellers ville have haft. Derudover arbejder vi på den lidt længere bane med initiativer, som kan styrke markedsføringen senere på året”

Her og Nu

Der er oprettet en række temasider på www.bornholm.info, hvor Destination Bornholm promoverer en lang række bornholmske virksomheder. Her er nogle af dem:
Opfordring til at købe bornholmske produkter, fx fødevarer, kunsthåndværk mm. https://bornholm.info/koeb-bornholmsk/

Støt op om de bornholmske restauranter, der i denne periode tilbyder take away til bornholmere og gæster på øen. https://bornholm.info/spis-ude-hjemme-take-away-paa-bornholm/

Gode tilbud fra overnatningsaktører med henblik på at besøge Bornholm senere på året.https://bornholm.info/kom-til-bornholm-senere-paa-aaret/

Destination Bornholm markedsfører disse initiativer via egne kanaler som f.eks. Facebook, Instagram, nyhedsbreve og via betalt annoncering.
Destination Bornholm har endvidere oprettet en Facebook gruppe, hvor erhvervet kan sparre, vidensdele og gå i dialog med hinanden på tværs af brancher, ligesom huset står til rådighed for sparring.

På lidt længere sigt

Destination Bornholm arbejder derudover på den lidt længere bane med muligheden for at indgå i en forventet national markedsføringsindsats omkring at sikre opmærksomhed omkring Danmark som rejseland i 2020.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm,
Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00