Meget mere Bornholm i Hillerød

40 bornholmske virksomheder er klar til at forkæle nordsjællænderne med lækkerier og oplevelser i den kommende weekend, når Bornholm tager til FrederiksborgCentret i Hillerød.

2017 var første gang et samlet Bornholm besøgte Nordsjælland, og det var en stor succes.

Derfor tager en lang række bornholmske virksomheder, med Destination Bornholm i spidsen, atter turen til Sjælland 1. & 2. december. FrederiksborgCentret har, igen i år, inviteret Bornholm til Hillerød. Her vil gæsterne møde fødevareproducenter, kunsthåndværkere, oplevelsesaktører med flere.

”Bornholm er anderledes natur og masser af oplevelsesmuligheder for store og små, og det har rigtig mange nordsjællændere fået øje på allerede. Derfor håber vi, at mange benytter lejligheden til at få en bid af Bornholm, når vi besøger Hillerød. Skulle vi samtidig få skabt lyst til at endnu flere finder vej til øen til næste år, vil det glæde mig, ” udtaler Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm.

I alt 40 aktører er gået sammen om at markedsføre Bornholm i Hillerød, og der bliver masser af mulighed for at købe unikke bornholmske julegaver og bornholmske fødevareprodukter. Udover de mange gode tilbud, bornholmerne tager med, bliver der også dækket op til bornholmsk buffet med de berømte specialiteter, fx saltstegte sild fra Arnager Røgeri, pølser fra Hallegård samt ost fra Sct. Clemens.

Carsten Larsen, direktør i FrederiksborgCentret er glad for at være med til at øge interessen for Bornholm og udtaler:

 

”Mit hjerte brænder for Bornholm, og jeg vil derfor gerne være med til at udvide kendskabet til Bornholm og de kvalitetsprodukter, der er på øen”

Når de nordsjællandske gæster forhåbentlig har fået lyst til endnu mere Bornholm, er det glædeligt at kunne fortælle dem at det nu er blevet billigere at sejle til Bornholm. Det tager kun 3 timer med bil/færge samt ½ i fly fra København, at komme til øen og opleve meget mere af det som de i weekenden har fået en smagsprøve på.

Bornholm kommer til Hillerød: FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. Lørdag den 1. og søndag den 2. december, begge dage kl. 10-16. Entre 40 kr. Familiebillet (2 voksne og op til 3 børn under 16 år) 100 kr.

Læs mere her: http://frederiksborgcentret.dk/kalendere/bornholm-kommer-hilleroed-2018. Her finder du også listen over hvilke bornholmske virksomheder du kan møde.
Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller marketingassistent Kristina Lindberg 56930364 eller kristina@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00