Markedsføring på Bornholms lejrskoleportal

Du kan markedsføre din virksomhed og produkter på Bornholms officielle lejrskoleportal. Her på siden kan du læse hvordan.

Bornholms officielle lejrskoleportal findes på bornholm.info/lejrskole. Hjemmesiden varetages af Destination Bornholm, og tilbyder information om lejrskoleaktiviteter, lejrskoleovernatning og andet praktisk information. Hjemmesiden er et markedsføringsværktøj, som primært henvender sig til danske lærere, som søger information om deres klasses næste lejrskoledestination.

Hjemmesiden drives og udvikles ved hjælp af medfinansiering fra annoncer. Som medlem af Destination Bornholm har du mulighed for at markedsføre din virksomhed og produkter overfor danske lærere (og andre beslutningstagere og arrangører) af lejrskoler på Bornholm. Portalen tilbyder inspiration og vejledning før lejrskoleopholdet.

For overnatningssteder

Som overnatningssted, og medlem af Destination Bornholm, kan du tilkøbe en profil på lejrskole-portalen under sektionen ”Overnatning”. Prisen er 3.250 kr. ex. moms pr. kalenderår. Ejer du flere overnatningssteder, så kan du tilkøbe en profil for hver ekstra overnatningssted for blot 550 kr. ex. moms.

Profilen minder om den du allerede har på turismeportalen bornholm.info, men kan her specifikt målrettes målgruppen af lærere, klasserepræsentanter eller andre beslutningstagere, der planlægger lejrskoleophold på Bornholm for danske skoleklasser. Profilen tilkøbes som en abonnementsordning, der faktureres på årsbasis.

Destination Bornholm står for det administrative arbejde. Du skal derfor ikke selv logge ind og opdatere profilen, men blot sende billeder, tekst og andre oplysninger til Destination Bornholm via mail.

For nærmere information eller køb af profil

Ønsker du dit overnatningssted vises på Bornholms officielle lejrskoleportal, så kontakt leder af markedsføring og digital udvikling Kristoffer Holm Pedersen på kristoffer@bornholm.info eller tlf. 56 93 03 66.

Download salgsark for overnatningssted

For aktivitetsudbydere

Som medlem af Destination Bornholm og udbyder af lejrskoleaktiviteter kan du oprette dine tilbud gratis på bornholm.info/lejrskole.

Lejrskoleaktiviteterne på hjemmesiden danner et online katalog for hele Bornholm. Oversigten er god markedsføring for dig, og synligheden på lejrskoleportalen er med til at sikre, at Bornholm fremstår som en attraktiv destination for lærere og lejrskoleelever.

For nærmere information

Ønsker du din aktivitet oprettet på lejrskoleportalen, så skal du blot kontakte leder af markedsføring og digital udvikling Kristoffer Holm Pedersen på kristoffer@bornholm.info eller tlf. 56 93 03 66.

Download salgsark for aktivitetsudbyder

For transport og andre produkter

Har du et andet produkt, som du gerne vil markedsføre overfor lejrskoleklasser der skal til Bornholm? Kontakt leder af markedsføring og digital udvikling Kristoffer Holm Pedersen på kristoffer@bornholm.info eller tlf. 56 93 03 66 for at drøfte mulighederne.

Tilkøb af forsidevisning

Du kan også tilkøbe en forsidevisning på lejrskoleportalen, hvor der linkes til din egen hjemmeside. Linket vil blive vist med et billede + tekst lige under den beskrivende tekst i det blå felt på forsiden. Prisen er 1.000 kr. ex. moms pr. kalenderår. Det er dog et krav, at du allerede er til stede med et andet produkt på lejrskolen-siden.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00