Madfestival optimerer med nye fokusområder

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival vender frygteligt tilbage i 2020. I år med en endnu bedre opskrift. Klima, samarbejde og fællesskab spiller en stor rolle

Bornholms Madfestival 2020 løber af stablen 21. – 25. juni. Madfestivalen fortsætter i det gode spor fra de foregående to år, men introducerer også nyheder. Kulinarisk Ø 2020 får som noget nyt 3 fokusområder:

  • Klima og bæredygtighed
  • Lokalt dyrkede/producerede råvarer
  • Stjerneskud og vildskud – nye ideer, nye fødevarer og nye producenter

Madfestivalen havde i 2019 en tredjedel flere besøgende end året før, som var madfestivalens første år. 2019 bød på over 90 arrangementer fordelt på 5 dage. Målet i 2020 er ikke nødvendigvis flere arrangementer, men at flere madaktører finder sammen og laver fællesarrangementer. Det har nemlig været en succes for dem, som allerede har gjort det. Igen i 2020 vil øens madaktører lukke deres døre op for nysgerrige nørder og nydere, store som små, og tilbyde en bid af det bornholmske madeventyr.

Mikkel Bach-Jensen fra Gourmet Bornholm er særligt glad for den udvikling, aktørerne tager i retning mod oplevelsesøkonomien:

 

Vi vil rigtig gerne hjælpe vores producenter og spisesteder med en platform, hvorfra de kan udvikle gode oplevelser som et supplement til deres primære virke. Kulinarisk Ø er netop sådan en platform”

Madfestivalen finder sted lige efter Sol over Gudhjem, og snitfladen med kokkekonkurrencen bliver mere tydelig i 2020. Der arbejdes på at lave en ny festivaloplevelse, hvor nogle af de eminente kokke, som gæster Sol over Gudhjem, kommer i spil i madfestivalen.

Den 28. januar kl. 16 holder madfestivalen opstartsmøde for alle interesserede på Bornholms Landbrug og Fødevarer, Rønnevej 1, 3720 Åkirkeby. Tilmelding til Bornholms Landbrug og Fødevarer ef@blf.dk eller på 56907800.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00