Madfestival med vokseværk

Hele øen er festivalplads, når Bornholm igen inviterer til et festfyrværkeri af gode smage og unikke madoplevelser. Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival er klar med masser af smagsoplevelser

Mange har oplevet nydelsen ved at fortære et godt måltid på en af de velrenommerede bornholmske spisesteder. 23. juni til den 27. juni kan madglade turister og bornholmere opleve hemmeligheden bag, nemlig de gode bornholmske råvarer, og ikke mindst de entusiastiske mennesker bag de gode råvarer. Besøg grøntsagsbonden, rabarbergartneren, dyrlægen med de frie grise, fiskeren, og alle de andre, som gør det gode måltid muligt.

Det er anden gang madfestivalen løber af stablen og lægger sig lige efter den sublime kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, som finder sted på Gudhjem Havn den 22. juni. Arrangørerne Bornholms Landbrug og Fødevarer, Gourmet Bornholm og Destination Bornholm har lagt sig i selen for at sammensætte et endnu bredere og bedre program end i 2018.

”Sidste år var vi glædeligt overraskede, og i år er vi nærmest overvældede over alle de gode arrangementer, som de bornholmske fødevarefolk byder ind med. Der er både gode gengangere, og helt nye madoplevelser. Madfestivalen bliver endnu større i år”, siger Elisabeth Falk fra Bornholms Landbrug og Fødevarer og fortsætter: ”Et af målene har været at få flere spisesteder med i år og det er lykkedes”. Mikkel Bach Jensen fra Gourmet Bornholm supplerer

Vi er glade for igen at kunne tilbyde et overflødighedshorn af madoplevelser for både øens gæster og bornholmerne. Igen viser Bornholm at samarbejde på tværs sikrer events af høj kvalitet”

Der bliver masser af gode madoplevelser at vælge imellem. Alt fra spisning ved langbord, kogt torsk med gudhjemmadyppa, vegetarmad, klassisk fransk med bornholmsk tvist til lokal brunch og meget mere. I år kommer madfestivalen også til Christiansø, hvor den står på frokost incl. øl brygget af øens læge Lars. Derudover bliver der mulighed for at opleve to stjerneskud indenfor gin, nemlig Wild Distillery Bornholm og Østersøens Brænderi.

Bornholm har i årtier tiltrukket keramikere, glaspustere og kunstnere. I de senere år er Bornholm også blevet øen for fødevareiværksættere. Under madfestivalen kan du møde nogle af dem. Jakob på Rø Jordbrug har startet en produktion af mikrogrønt  i lille skala og med masser af smag, og Vera´s og RÂR indbyder til ”Spice up your life” – en workshop med vilde planter og permagrønt.

Kulinarisk Ø – Bornholms madfestival 2019 byder på over 90 madoplevelser fordelt på fem dage, og bag dem står over 30 dedikerede fødevareproducenter. Vi glæder os til at byde alle, som er glade for mad og er en lille smule nysgerrige, velkomne . Læs mere om mulighederne på www.bornholm.info/madfestival.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til arrangørgruppen: Konsulent Elisabeth Falk, Bornholms Landbrug & Fødevarer på 2462 2384, direktør Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm på 2427 1004, Sekretariatschef Mikkel Bach-Jensen, Gourmet Bornholm på 2030 2820.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00