Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival holder flyttedag

Ny verden og dermed ny hverdag. På Bornholm er vi dog omstillingsparate. Derfor holder Bornholms Madfestival flyttedag og afholdes 21. - 24. juli 2020

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival 2020 indbyder tilrejsende gæster og herboende bornholmere til festlige og lærerige madoplevelser – i trygge rammer og med respekt for myndighedernes forholdsregler.

Kulinarisk Ø – Bornholms madfestival 2020 skulle have fundet sted ultimo juni, lige efter afholdelsen af Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. Men arrangørgruppen, Gourmet Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Landbrug og Fødevarer, har valgt at afholde festivalen 21. – 24. juli i stedet.

Festivalen består af en række mindre arrangementer, hvoraf mange forgår udendørs. Arrangementerne kan tilrettes mindre grupper – med afstand og god håndhygiejne. Så festivallen kan forløbe i rammer, der er trygge, og lever op til myndighedernes til enhver tid gældende forholdsregler.

De første 15 fødevareoplevelser er klar og flere på vej. Der bliver alt fra besøg hos frie grise og jerseykøer til spændende nye arrangementer med unge iværksættere, og gode gamle kendinge som Svaneke Bryghus og Lehnsgård – Bornholms Oliemølle. Der bliver noget for både madnørder, og madglade familier.

Årets temaer er:

• Klima og bæredygtighed
• Lokalt dyrkede/producerede råvarer
• Stjerneskud og vildskud – nye ideer, nye fødevarer og nye producenter

Vi glæder os til at byde bornholmere og tilrejsende gæster velkomne til trygge og unikke oplevelser, der smager af solskinsøen Bornholm.
Læs mere om madfestivalen her: https://bornholm.info/madfestival/. Siden opdateres løbende med bla. program såsnart dette ligger klar.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00