Jyderne vilde med Bornholm

Stor interesse for Bornholm hos de mange gæster, der i weekenden besøgte Skandinaviens største feriemesse ’Ferie for alle’ i Herning.

Et samlet Bornholm var i weekenden i Herning for at vise alt det Bornholm byder på, og ikke mindst hvorfor Bornholm i 2022 blev kåret til danskernes foretrukne feriedestination.  Mere end 56.000 mennesker besøgte messen, og mange af disse var forbi den 400 kvadratmeter store bornholmske stand, som lokkede med gode tilbud og lækre smagsprøver.

Destination Bornholm oplevede stor interesse fra de besøgende. Det personlige møde er stadig, og måske i endnu højere grad end tidligere, vigtigt. Folk ønsker personlig kontakt som modpol eller som supplement til alt det digitale. Eventkoordinator Kristina Lindberg fra Destination Bornholm udtaler

 

Vi er næsten tilbage på det besøgstal, der var på messen før Corona. Vi kan mærke, at de besøgende sætter pris på den personlige kontakt når de skal gøre sig tanker om, hvor de skal rejse hen på ferie. Mit indtryk er, at alle de bornholmske udstillere har haft en rigtig god messe. Jeg ved også, at udstillerne sætter meget stor pris på det sammenhold og netværk, der skabes internt blandt de bornholmske erhvervsdrivende”

Strandhotel Balka Søbad, der var en af de bornholmske virksomheder, der deltog på messen, kunne også tydeligt mærke en øget interesse fra jyderne til at besøge Bornholm: ”Det har været nogle gode messedage for vores vedkommende. Interessen fra de mange besøgende bevidner om, at der er et stort potentiale for at få flere jyder til,” udtaler hotelchef Michael Pedersen, der dog også har et ønske: ”Vi håber, at endnu flere bornholmske turistaktører ønsker at deltage på messen, så vi sammen kan vise den mangfoldighed, øen besidder.”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00