Julen starter på Bornholm

Bornholm står foran en vild forvandling til jul. Området omkring Nexø Havn skal alle fire adventsweekender huse et stort julemarked med det ypperste af bornholmske fødevarer og kunsthåndværk.

 

I november og december forvandles den gamle fiskerby Nexø til en sand nordisk juleby og inviterer folk fra nær og fjern til Bornholms Julemarked. Hele den indre bydel med dens hyggelige, små butikker og et helt havneområde med små, pyntede træboder dufter og emmer af jul. Besøg Bornholms Julemarked i Nexø  fredag til søndag  i adventsweekenderne og oplev masser af bornholmsk julehygge.

 

Glaspuster Pernille Bülow er initiativtager til det store julemarked, som primært vil rumme bornholmske fødevarer og kunsthåndværk. På Bornholms Julemarked er der endvidere mulighed for en snak med de bornholmske kunsthåndværkere og fødevareproducenter, der sælger deres produkter i 30 små hyggelige træboder. Bornholms Julemarked er dermed også det perfekte sted, til at finde julegaver af høj kvalitet.

 

Bornholms julemarked er en del af Vinterøen Bornholm, en satsning for at få flere gæster til øen i vintermånederne. Bornholm er noget helt særligt om vinteren. Mens roen sænker sig, viser naturen sig for fuld styrke og byder på storslåede oplevelser. Et besøg på Bornholm om vinteren byder, udover rå natur, på masser af hygge, afslapning samt stadigt flere vinteråbne spisesteder, seværdigheder, attraktioner og oplevelser.

 

Rejs til Bornholm med billige færgebilletter fra Bornholmslinjen eller flyv med DAT og find et hyggeligt overnatningssted – så bliver den forlængede juleweekend på Vinterøen Bornholm til en uforglemmelig oplevelse.

 

Få det forkromede overblik på www.bornholm.info/bornholmsjulemarked og mere inspiration om Bornholms Julemarked og oversigt over udstillerne på Instagram og Facebook.

 

Bag julemarkedet står Pernille Bülow A/S i samarbejde med Destination Bornholm, Foreningen Østlandet, Nexø Havn, Bornholmslinjen, Bornholms Tidende, Bornholms Regionskommune, Business Center Bornholm, projektet Bornholm ud i verden samt udvalgte lokale fonde. Derudover bakker en lang række erhvervsdrivende op om initiativet.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00