Historien om vinterøen Bornholm fortælles i ind- og udland

Når Destination Bornholm satser på vinterturisme, sker det i samarbejde med en lang række aktører. Målrettede kampagner og en stadig mere vinteråben ø skal bane vejen for flere gæster om vinteren. Til glæde og gavn for hele øen.

Destination Bornholm har mange skibe i søen, når det handler om at tiltrække flere gæster i vinterperioden. Dialogen med overnatningssteder, spisesteder, oplevelsesaktører og kulturinstitutioner om at holde længere åben, er vigtig, og stadig flere vælger at holde vinteråbent, ligesom nye tilbud dukker hele tiden op. Til glæde for øens vintergæster og også for bornholmerne, der hermed også har flere tilbud om vinteren.

 

For at gøre opmærksom på et stadig mere åbent vinter Bornholm overfor øens gæster, har Destination Bornholm gennem de sidste mange uger kørt kampagner både i Danmark og Tyskland.

 

Kampagnen i Danmark startede i uge 44, og der er planlagt annoncering frem til uge 52.

Både i diverse printmedier og med onlineannoncering på Google og Facebook samt på såkaldte outdoormedier, bliver potentielle gæster præsenteret for Bornholm som en attraktiv ø i vinterperioden under overskriften ”Samme ø – nye eventyr”.  Outdoormedier er storskærme, som typisk er placeret ved trafikknudepunkter i de større byer. Derudover bliver københavnske cafegæster fristet med en smule Bornholm på indendørs digitale skærme på hele 55 cafeer. Kampagnen rammer også landsdækkende aviser, som Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet samt ugebladene Billed-Bladet, Familiejournalen, Alt for Damerne og Femina. Kampagnen sker i samarbejde med Bornholmslinjen og Team Bornholm, som er en af de største overnatningsaktører på øen.

Kampagnen i Tyskland er netop afsluttet, og dækker over en i alt 5 ugers kampagneindsats, der netop er afsluttet. Der er her fokuseret på områderne Berlin, NRW, Hessen og Niedersachen. Blandt medierne er Hamburger Abendblatt, Berlinger Morgenpost og WAS samt online indsatser på YouTube. Blandt centrale budskaber er budskabet om, at tyskerne også i november og december har mulighed for at sejle direkte til Bornholm via Sassnitz-Rønne og dermed har en nem rejsevej foran sig til vinterøen Bornholm.

Både i Danmark og Tyskland indgår også pressesamarbejder som en del af markedsføringstrykket.

 

Flere turister om vinteren styrker hele det bornholmske samfund. Flere gæster betyder større omsætning overalt på øen, og det har en positiv effekt på det bornholmske arbejdsmarked og skaber over tid flere jobs. I dag beskæftiger Bornholms turisme 3000 årsværk og med gæster det meste af året, er der potentiale for endnu flere og længere ansættelser. At gæsternes besøg fordeles udover hele året, tapper endvidere ind i Destination Bornholms vision om en mere bæredygtig turisme.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00