Læs om messeaktiviteter

Messer er først og fremmest en mulighed for at komme i direkte kontakt med dine potentielle kunder. For mange er messedeltagelsen også en lejlighed til at fastholde dialogen og kontakten til tidligere kunder og skabe genbesøg. De fleste store turismemesser har haft fremgang i antal besøgende de sidste år, hvilket underbygger, at messerne er værdifulde salgs-og markedsføringskanaler.

I planlægningen af messerne har vi haft fokus på at sikre Bornholms synlighed på vores væsentligste nærmarkeder. 57% af vores overnatninger er fra Danmark, mens 30% er fra Tyskland. Derfor skal vi selvfølgelig have vores fokus her. De udvalgte messer er alle steder, hvor vi tidligere har været med stor succes og hvor der er flotte besøgstal. Vi oplever desuden en høj service og standard.

Læs mere her hvilke messer og events Destination Bornholm arrangerer og deltager i:

Bornholm kommer til Hillerød

Weekenden d. 30. november og 1. december 2019 løb “Bornholm kommer til Hillerød” af stablen i ROYAL STAGE i Hillerød (tidligere FrederiksborgCentret).

57 bornholmske fødevareproducenter, kunsthåndværkere, overnatningssteder mfl. stod klar til vise deres produkter frem for de mange fremmødte.

Arrangementet var endnu engang en succes, med over 5.000 besøgende. Flere bornholmske producenter måtte få sendt flere varer fra Bonholm, da de simpelthen ikke havde taget nok varer med. Det kan du læse mere om her. 

Dato for næste Bornholm kommer til Hillerød er d. 5. december – 6. december 2020

Ferie for alle – Herning

I februar 2020 deltog flere bornholmske virksomheder til Skandinaviens største feriemesse.

 • Messen havde i 2020 over 63.000 besøgende over 3 dage. Se flere nøgletal her.
 • Bornholm var på messen repræsenteret på et 300 m² stort område som består af en 7 meter høj bornholmsk rundkirke, engagerede udstillere, højt humør og en unik torvestemning.
 • Destination Bornholm bakkede igen op om den bornholmske messedeltagelse med økonomi, messeudstyr og personaleressourcer. Det gør vi, da vi kan se hvor godt de besøgende hvert år tager imod os, samt hvilken stor mulighed der er i at brande Bornholm og sit eget produkt på messen, ved at skabe salg og ved at netværke med andre fagfolk og potentielle kunder.

Dato for 2021 er d. 26. – 28. februar 2021.

Kontakt Kristina Lindberg for at høre mere om dine muligheder for at deltage i Skandinaviens største feriemesse. 

Tyskland

Reisen Hamburg 5.–9. februar 2020

 • Nordtysklands største rejsemesse.
 • Messen tiltrak over 77.000 besøgende
 • De besøgende er hovedsageligt fra Hamborg, Slesvig-Holsten og Niedersachsen.

Dato for 2021 er d. 3. – 7. februar 2021.

Rundt i Danmark og Tyskland

Destination Bornholm og Tilflytterservice har i 2018 og 2019 lavet pop-up arrangementer sammen, rundt om i Danmark, Sverige og Tyskland. Formålet er at gøre opmærksom på Bornholm som feriedestination, men derudover også, at Bornholm er et attraktivt sted at bo og leve. De interesserede kan smage på bornholmske fristelser, imens de lyttede til de gode historier fra Bornholm. I 2019 var Destination Bornholm og Tilflytterservice Bornholm i Odense, Vejle, Næstved, Lyngby, København, Ystad i Sverige og Stralsund i Tyskland. Alle arrangementer har været en succes, med god kontakt til de forbipasserende både under og efterfølgende, samt god presseomtale.

Eventen er en unik mulighed for at vise Bornholm frem på tre punkter samtidig:

 • Turisme
 • Job og bosætning
 • Gourmet/fødevarer

Vi forventer at lave lignende pop-up arrangementer rundt om i Danmark i 2020, i samarbejde med Tilflytterservice Bornholm.

Messebrochurer

Destination Bornholm producerer messebrochurer på tysk og på dansk. Brochurerne vil blive uddelt på de forskellige messer og arrangementer i Danmark og Tyskland. Du har mulighed for at annoncere i 2021:

DK messebrochure:

 • 1/1 side: 1.800 kr. ex. moms
 • 2/1 side: 3.200 kr. ex. moms
 • Bagside: 4.200 kr. ex. moms
 • Tilmelding og deadline for indlevering af annonce er: 1. oktober 2020

DE messebrochure:

 • 1/1 side: 2.200 kr. ex. moms
 • 2/1 side: 4.000 kr. ex. moms
 • Bagside: 4.500 kr. ex. moms
 • Deadline for indlevering af annonce er: 1. november 2020

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende messer eller messeavis, så kontakt Kristina Lindberg: kristina@bornholm.info eller på tlf.: 5693 0364.

Som altid forudsætter Destination Bornholms messedeltagelse på samtlige markeder tilstrækkelig tilslutning fra vores bidragydere.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00