Læs om deltagelse i messer

Messer er først og fremmest en mulighed for at komme i direkte kontakt med dine potentielle kunder. For mange er messedeltagelsen også en lejlighed til at fastholde dialogen og kontakten til tidligere kunder og skabe genbesøg. De fleste store turismemesser har haft fremgang i antal besøgende de sidste år, hvilket underbygger, at messerne er værdifulde salgs-og markedsføringskanaler.

I planlægningen af messerne har vi haft fokus på at sikre Bornholms synlighed på vores væsentligste nærmarkeder. 57% af vores overnatninger er fra Danmark, mens 30% er fra Tyskland. Derfor skal vi selvfølgelig have vores fokus her. De udvalgte messer er alle steder, hvor vi tidligere har været med stor succes og hvor der er flotte besøgstal. Vi oplever desuden en høj service og standard.

Læs mere her hvilke messer og events du kan tilmelde dig via Destination Bornholm:

Ferie for alle – Herning

I 2019 gentager vi succesen på Skandinaviens største feriemesse ‘Ferie for alle’ i Herning fra d. 22. – 24. februar 2019.

På Ferie for alle messen har du mulighed for at markedsføre dig overfor danskere, særligt jyske rejsende som i særdeleshed er nærliggende at markedsføre sig overfor, i en tid med et stort antal flyafgange fra Billund, Aalborg og Sønderborg.

 • Messen havde i 2018, 60.000 besøgende over 3 dage. Se flere nøgletal for messen i 2018 her.
 • Bornholm er på messen repræsenteret på et 300 m2 stort område som består af en 7 meter høj bornholmsk rundkirke, røgeriskorstene, bindingsværkshuse og en unik torvestemning.
 • Destination Bornholm bakker op om den bornholmske messedeltagelse med økonomi, messeudstyr og personaleressourcer. Det gør vi, da vi kan se hvor godt de besøgende hvert år tager imod os, samt hvilken stor mulighed der er i at brande Bornholm og sit eget produkt på messen, ved at skabe salg og ved at netværke med andre fagfolk og potentielle kunder.

Destination Bornholms støtte betyder, at du har mulighed for at deltage for 6.300 kr.

”Ferie for alle” er særligt en rigtig god måde for dig at komme i kontakt med besøgende, andre udstillere, presse, samt andre aktører i branchen.

 

Kontakt Kristina Lindberg for yderligere information: kristina@bornholm.info • +45 5693 0364

Bornholm i København

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 27. april 2019, når der igen afholdes Bornholm i København.

I 2018 var der ca. 50.000 besøgende da Bornholm i København på Rådhuspladsen blev afholdt på en solrig lørdag i april.

Destination Bornholm har igen i år det overordnede ansvar for eventen med brødrene Mads & Mikkel Marschall som tovholdere.

Vi håber på opbakning fra fødevareproducenter, events, erhvervsdrivende, erhvervsorganisationer og andre Bornholmske ildsjæle så vi i fællesskab kan promovere Bornholm på bedste vis.

Information om pris og tilmelding tilgår.

Meld meget gerne tilbage med interessetilkendegivelse til Kristina Lindberg: kristina@bornholm.info • +45 5693 0364

Messer i Tyskland

Reisen Hamburg 6.–10. februar 2019

 • Nordtysklands største rejsemesse.
 • Messen tiltrækker over 70.000 besøgende 6.–10. februar 2019.
 • De besøgende er hovedsageligt fra Hamborg, Slesvig-Holsten og Niedersachsen.

ITB Berlin 6.–10. marts 2019

 • ITB er verdens mest betydningsfulde messe inden for turisme.
 • Messen tiltrækker over 170.000 (herunder 110.000 faggæster)
 • Destination Bornholm deltager på publikumsdagene lørdag-søndag 09.-10. marts.

 

Tysk messeavis

VisitDenmark har oplyst, at den målgruppe der besøger de tyske messer, efterspørger et fysisk produkt de kan tage med sig. Derfor vil der igen i år blive produceret en messebrochure til de tyske messer.

Distribueres i et oplag på 4000 eksemplarer til:

 • Reisen Hamburg
 • ITB Berlin

Priser:

 • En helside: 2.500 kr. ex. moms
 • En dobbeltside: 4.500 kr. ex. moms

Indlevering af annonce senest tirsdag d. 27. november 2018.

Bemærk: Få annoncepladser tilbage

Rundt i Danmark

Destination Bornholm og Tilflytterservice lavede i maj 2018 et pop-up event sammen i Ystad, hvor også eventbilen ”Bornholm på Hjul” deltog. Formålet var at gøre opmærksom på Bornholm som feriedestination, men derudover også, at Bornholm er et attraktivt sted at bo og leve. De interesserede kunne smage på bornholmske fristelser, imens de lyttede til de gode historier fra Bornholm. Eventen i Ystad var en succes og vi vil derfor i løbet af foråret 2019, lave lignende pop-up arrangementer rundt om i Danmark.

Eventen er en unik mulighed for at vise Bornholm frem på tre punkter samtidig:

 • Turisme
 • Job og bosætning
 • Gourmet/fødevarer

Der vil under turen gennem landet, være holdepladser i flere byer, hvor der er uddannelsessteder for folk, som Bornholm har brug for. Derudover besøger vi store byer hvor mange af vores turister kommer fra.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende messer eller messeavis, så kontakt Kristina Lindberg: kristina@bornholm.info eller på tlf.: 5693 0364.

 

 

NB: Vi har ikke p.t. planlagt messeaktiviteter på det svenske og det norske marked. Det skyldes primært, at vi hidtil ikke har fået mere end et par enkelte interessetilkendegivelser til den type aktivitet

Som altid forudsætter Destination Bornholms messedeltagelse på samtlige markeder tilstrækkelig tilslutning fra vores bidragydere.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00