Læs om deltagelse i messer

Messer er først og fremmest en mulighed for at komme i direkte kontakt med dine potentielle kunder. For mange er messedeltagelsen også en lejlighed til at fastholde dialogen og kontakten til tidligere kunder og skabe genbesøg. De fleste store turismemesser har haft fremgang i antal besøgende de sidste år, hvilket underbygger, at messerne er værdifulde salgs-og markedsføringskanaler.

I planlægningen af messerne har vi haft fokus på at sikre Bornholms synlighed på vores væsentligste nærmarkeder. 57% af vores overnatninger er fra Danmark, mens 30% er fra Tyskland. Derfor skal vi selvfølgelig have vores fokus her. De udvalgte messer er alle steder, hvor vi tidligere har været med stor succes og hvor der er flotte besøgstal. Vi oplever desuden en høj service og standard.

Læs mere her hvilke messer og events Destination Bornholm arrangerer og deltager i:

Bornholm kommer til Hillerød

Weekenden d. 1. og 2. december 2018 løb “Bornholm kommer til Hillerød” af stablen for anden gang i Frederiksborgcentret. Alligevel var det for fulde huse, at 40 bornholmske fødevareproducenter, kunsthåndværkere, overnatningssteder mfl. Kunne vise deres produkter frem for de mange fremmødte. Arrangementet medvirkede til rigtig god presse, både på Sjælland og på Bornholm.

Dato for Bornholm kommer til Hillerød 2019 er: d. 30. november – 1. december 2019.

Ferie for alle – Herning

d. 22. – 24. februar 2019 deltog 14 bornholmske virksomheder til Skandinaviens største feriemesse.

 

 • Messen havde i 2019 over 61.000 besøgende over 3 dage. Se flere nøgletal her.
 • Bornholm var på messen repræsenteret på et 300 m2 stort område som består af en 7 meter høj bornholmsk rundkirke, engagerede udstillere, højt humør og en unik torvestemning.
 • Destination Bornholm bakkede igen op om den bornholmske messedeltagelse med økonomi, messeudstyr og personaleressourcer. Det gør vi, da vi kan se hvor godt de besøgende hvert år tager imod os, samt hvilken stor mulighed der er i at brande Bornholm og sit eget produkt på messen, ved at skabe salg og ved at netværke med andre fagfolk og potentielle kunder.

Dato for Ferie for alle 2020 er: d. 21. februar- 23. februar 2020.

Kontakt Kristina Lindberg for yderligere information: kristina@bornholm.info • +45 5693 0364

Bornholm i København

Lørdag d. 27. april 2019, afholdes der igen Bornholm i København. Turistbranchen, fødevareproducenter, events, erhvervsdrivende, erhvervsorganisationer og andre bornholmske ildsjæle får her et unikt udstillingsvindue, en dag til at vise sig frem og i fællesskab promovere Bornholm på bedste vis.

Vi ved at 54% af de Danske besøgende på Bornholm kommer fra Hovedstadsområdet. Rådhuspladsen er derfor det helt rigtige sted at markedsføre Bornholm som turistdestination, men i særdeleshed også som et fantastisk sted at bo og leve.

I 2018 var der ca. 50.000 besøgende da Bornholm i København på Rådhuspladsen blev afholdt på en solrig lørdag i april.

Destination Bornholm har igen i år det overordnede ansvar for eventen med brødrene Mads & Mikkel Marschall som tovholdere.

Du kan læse meget mere om Bornholm i København her.

Tilmeldingsfristen er udløbet, men kontakt Mikkel og Mads Marschall på info@mfood.dk for at høre om muligheden for at tilkøbe en standplads. 

Messer i Tyskland

Reisen Hamburg 6.–10. februar 2019

 • Nordtysklands største rejsemesse.
 • Messen tiltrak over 70.000 besøgende 6.–10. februar 2019.
 • De besøgende er hovedsageligt fra Hamborg, Slesvig-Holsten og Niedersachsen.

ITB Berlin 6.–10. marts 2019

 • ITB er verdens mest betydningsfulde messe inden for turisme.
 • Messen tiltrakt over 170.000 (herunder 110.000 faggæster)
 • Destination Bornholm deltog på publikumsdagene lørdag-søndag 09.-10. marts.

 

Rundt i Danmark

Destination Bornholm og Tilflytterservice lavede i maj 2018 et pop-up event sammen i Ystad, hvor også eventbilen ”Bornholm på Hjul” deltog. Formålet var at gøre opmærksom på Bornholm som feriedestination, men derudover også, at Bornholm er et attraktivt sted at bo og leve. De interesserede kunne smage på bornholmske fristelser, imens de lyttede til de gode historier fra Bornholm. Eventen i Ystad var en succes og vi vil derfor i løbet af foråret 2019, lave lignende pop-up arrangementer rundt om i Danmark.

Eventen er en unik mulighed for at vise Bornholm frem på tre punkter samtidig:

 • Turisme
 • Job og bosætning
 • Gourmet/fødevarer

Der vil under turen gennem landet, være holdepladser i flere byer, hvor der er uddannelsessteder for folk, som Bornholm har brug for. Derudover besøger vi store byer hvor mange af vores turister kommer fra.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende messer eller messeavis, så kontakt Kristina Lindberg: kristina@bornholm.info eller på tlf.: 5693 0364.

 

 

NB: Vi har ikke p.t. planlagt messeaktiviteter på det svenske og det norske marked. Det skyldes primært, at vi hidtil ikke har fået mere end et par enkelte interessetilkendegivelser til den type aktivitet

Som altid forudsætter Destination Bornholms messedeltagelse på samtlige markeder tilstrækkelig tilslutning fra vores bidragydere.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00