Læs om messeaktiviteter 2019/2020

Messer er først og fremmest en mulighed for at komme i direkte kontakt med dine potentielle kunder. For mange er messedeltagelsen også en lejlighed til at fastholde dialogen og kontakten til tidligere kunder og skabe genbesøg. De fleste store turismemesser har haft fremgang i antal besøgende de sidste år, hvilket underbygger, at messerne er værdifulde salgs-og markedsføringskanaler.

I planlægningen af messerne har vi haft fokus på at sikre Bornholms synlighed på vores væsentligste nærmarkeder. 57% af vores overnatninger er fra Danmark, mens 30% er fra Tyskland. Derfor skal vi selvfølgelig have vores fokus her. De udvalgte messer er alle steder, hvor vi tidligere har været med stor succes og hvor der er flotte besøgstal. Vi oplever desuden en høj service og standard.

Læs mere her hvilke messer og events Destination Bornholm arrangerer og deltager i:

Bornholm kommer til Hillerød

Weekenden d. 30. november og 1. december 2019 løber “Bornholm kommer til Hillerød” af stablen i ROYAL STAGE i Hillerød (tidligere FrederiksborgCentret).

57 bornholmske fødevareproducenter, kunsthåndværkere, overnatningssteder mfl. er klar på at vise deres produkter frem for de mange fremmødte.

I 2018 var arrangementet en succes, med en fordobling i antallet af besøgende. Det forventes at endnu flere lægger vejen forbi i år, da arrangementet også markerer den uofficielle åbning af det nybyggede ROYAL STAGE (officiel åbning 7. januar 2020).

Ferie for alle – Herning

d. 21. – 23. februar 2020 deltager flere bornholmske virksomheder til Skandinaviens største feriemesse.

 • Messen havde i 2019 over 61.000 besøgende over 3 dage. Se flere nøgletal her.
 • Bornholm var på messen repræsenteret på et 300 m² stort område som består af en 7 meter høj bornholmsk rundkirke, engagerede udstillere, højt humør og en unik torvestemning.
 • Destination Bornholm bakkede igen op om den bornholmske messedeltagelse med økonomi, messeudstyr og personaleressourcer. Det gør vi, da vi kan se hvor godt de besøgende hvert år tager imod os, samt hvilken stor mulighed der er i at brande Bornholm og sit eget produkt på messen, ved at skabe salg og ved at netværke med andre fagfolk og potentielle kunder.

Kontakt Kristina Lindberg for at høre mere om dine muligheder for at deltage i Skandinaviens største feriemesse. 

Tyskland

Reisen Hamburg 5.–9. februar 2020

 • Nordtysklands største rejsemesse.
 • Messen tiltrak over 70.000 besøgende 6.–10. februar 2019.
 • De besøgende er hovedsageligt fra Hamborg, Slesvig-Holsten og Niedersachsen.

Rundt i Danmark og Tyskland

Destination Bornholm og Tilflytterservice har i 2018 og 2019 lavet pop-up arrangementer sammen, rundt om i Danmark, Sverige og Tyskland. Formålet er at gøre opmærksom på Bornholm som feriedestination, men derudover også, at Bornholm er et attraktivt sted at bo og leve. De interesserede kan smage på bornholmske fristelser, imens de lyttede til de gode historier fra Bornholm. I 2019 har Destination Bornholm og Tilflytterservice Bornholm været i Odense, Vejle, Næstved, Lyngby, København, Ystad i Sverige og Stralsund i Tyskland. Alle arrangementer har været en succes, med god kontakt til de forbipasserende, samt god presseomtale.

Eventen er en unik mulighed for at vise Bornholm frem på tre punkter samtidig:

 • Turisme
 • Job og bosætning
 • Gourmet/fødevarer

Vi forventer at lave lignende pop-up arrangementer rundt om i Danmark og Tyskland i 2020, i samarbejde med Tilflytterservice Bornholm.

Messebrochurer

Destination Bornholm producerer messebrochurer på tysk og på dansk. Brochurerne vil blive uddelt på de forskellige messer og arrangementer i Danmark og Tyskland.

DK messebrochure:

 • 1/1 side: 1.800 kr. ex. moms
 • 2/1 side: 3.200 kr. ex. moms
 • Bagside: 4.200 kr. ex. moms (Udsolgt)
 • Tilmelding og deadline for indlevering af annonce er: fredag d. 25. oktober 2019.

DE messebrochure:

 • 1/1 side: 2.200 kr. ex. moms
 • 2/1 side: 4.000 kr. ex. moms
 • Bagside: 4.500 kr. ex. moms (Udsolgt).
 • Deadline for indlevering af annonce er: tirsdag d. 19. november 2019.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende messer eller messeavis, så kontakt Kristina Lindberg: kristina@bornholm.info eller på tlf.: 5693 0364.

Som altid forudsætter Destination Bornholms messedeltagelse på samtlige markeder tilstrækkelig tilslutning fra vores bidragydere.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00