Forår på Bornholm – hvor tjærligheden gror

Med dette budskab er Destination Bornholm klar til at friste med bornholmsk forår. Målrettede kampagnetiltag, blandt andet i mange af landets biografer, skal inspirere flere danskere til at besøge øen i forårsmånederne.

Findes der noget smukkere end Bornholm om foråret. Det er der, hvor anemonerne og ramsløgene spirer i sprækkedalene. Hvor klipperne langsomt opvarmes af solen og afkøles igen af Østersøens bølger. Og hvor vandfaldene fyldes af smeltevand. Foråret på Bornholm er god tid. Tid til at opleve øens kunst og kunsthåndværk. Tid til at udforske de hemmelige vandre- og cykelruter. Og tid til at nyde maden og de gode råvarer på øens restauranter.

Tid til øen – og hinanden. Det er ren tjærlighed.

Destination Bornholm vil så gerne dele den tjærlighed, de og bornholmerne har til øen med det øvrige land, og derfor har de netop lanceret en kampagne, hvor de frister med bornholmsk forår, når det er allerbedst.

Et af tiltagene er en forårsfilm, som vises i biografer på Sjælland og Fyn. Jussi Adler-Olsens film i afdeling Q serien ”Den Grænseløse” har netop haft premiere. Handlingen udspiller sig på Bornholm og viser mange smukke scener fra øen. Netop derfor er det oplagt at give biografgængerne endnu mere af Bornholm, når de nu har sat sig i sædet. Adler-Olsens film trækker mange folk i biografen og derfor har Destination Bornholm valgt at udnytte muligheden for at nå denne målgruppe.

Jussi Adler-Olsen har ved et tidligere besøg på øen udtalt: ”Der er godt nok flot på Bornholm.” Det får biograffolket at se ved selvsyn både i filmen men også den lille forårsteaser, som de bliver forkælet med før filmen.

Se forårsteaseren her:  https://www.youtube.com/watch?v=LABCExx0SOg

Udover biografkampagnen er øen her i februar synlig på mange busser på Fyn og Sjælland. I marts måned er det smukke bornholmerbilleder på railboards på mange stationer i København og Nordsjælland, der frister togpassagererne med en forårstur til Bornholm. Sideløbende med ovenstående, vil der være online kampagner på SoMe og Google Display. Endelig bliver magasinet ”Destination Bornholm 2024” distribueret til 30.000 i Politikens Øst´s læsere lige før påske.

Destination Bornholm følger op med kampagner på det svenske og tyske marked i marts.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00