Destination Bornholm vinder international pris

Bornholm gør det igen - høster ros, og endda en international en af slagsen. Denne gang for Destination Bornholms arbejde med Bornholm som vinterdestination

Destination Bornholm tager endnu en titel og en rigtig flot og vigtig en til samlingen. Det er nemlig arbejdet med Bornholm som vinterø, der sikrer en fornem pris og dermed en masse international omtale. Destination Bornholm vinder førstepladsen i den europæiske prisuddeling ECTN Awards for sit digitale arbejde med Bornholm som vinterdestination. Det er European Cultural Tourism Network, der tildeler Bornholm prisen i kategorien digitalisering for ’Winter Island Bornholm – Creating a smart travel destination’.

Destination Bornholms får prisen for arbejdet med alt lige fra projektudvikling, markedsføring, udvikling af app, samt digital turistinformation. Prisen er en international anerkendelse af Destination Bornholms indsats for at videreudvikle øen som vinter- og helårsdestination.

Appen BORNHOLM og hjemmesiden bornholm.info giver det bedste overblik over hvilke steder, der har åbent på Bornholm. Udviklingen sker i samarbejde med den bornholmske turistbranche, som selv opdaterer deres åbningstider på Destination Bornholms platforme. Det viser vigtigheden i at samarbejde, og i fællesskab at løfte Bornholm som helårsdestination. Prisen viser endvidere, at et vedvarende arbejde med branding er særdeles væsentligt og værdifuldt.

Destination Bornholm er naturligvis meget stolte over den flotte hæder. Leder af marketing og digital udvikling Stefan Asp udtaler

Vi er stolte af, at vores flerårige indsats for at understøtte Destination Bornholms medlemmer, særligt i vinterperioden, har opnået international anerkendelse. Det er en stor cadeau til alle, der har bakket op om arbejdet”

Direktør Pernille Kofod Lydolph uddyber: ”Vi får med prisen alle et skulderklap for vores fælles indsats, som jo i den grad også har vist sit værd. Med en vækst på knap 150% målt på overnatninger i perioden 2018-21 og i månederne november til december, som er vores fokusperiode, kan vi alle være glade og tilfredse. Foran os står en periode, hvor vi unægtelig bliver udfordret af de stigende energipriser, men prisen viser os, at den vej som vi i fællesskab har lagt, vækker opmærksomhed internationalt. Det varmer”.

Destination Bornholm retter i den forbindelse en stor tak til organisationerne bag prisen for at have øje for Bornholms arbejde og ikke mindst udviklingsperspektiver.

Derudover skal lyde en kæmpestor tak til Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, der har støttet projektet ’Vinterøen Bornholm’ gennem de sidste 3 år. Her har decentrale erhvervsfremmemidlers pulje til lokale og tværgående turismeprojekter været af stor værdi for hele vinterø projektet. Prisen vidner om effekten af at sikre midler nationalt, der understøtter de langsigtede initiativer til glæde for den samlede værdikæde af store og små virksomheder – og dermed destinationen, såvel som Danmark som rejseland. Sidst men ikke mindst tak til Bornholms Regionskommune for at være med til at sikre finansieringen, såvel som alle Destination Bornholms medlemmer, som hver dag knokler for at give øens gæster de bedste oplevelser – hele året.

Læs mere om prisen her: www.culturaltourism-network.eu/results-2022.html

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00