De gode smagsoplevelser står i kø – Kom og vær med

Hele øen er festivalplads, når Bornholm fra på søndag og 5 dage frem inviterer til et festfyrværkeri af gode smage og unikke madoplevelser. Kulinarisk Ø - Bornholms madfestival håber at se rigtig mange bornholmere og turister.

Der er mulighed for madoplevelser i særklasse når Kulinarisk Ø inviterer til madfestival 23. – 27. juni. Det er anden gang madfestivalen løber af stablen og lægger sig igen i år lige efter Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. Arrangørerne af madfestivalen, Bornholms Landbrug og Fødevarer, Gourmet Bornholm og Destination Bornholm håber at mange af øens gæster og ikke mindst bornholmerne har lyst til at deltage i festivalens mange smagsoplevelser.

 

Kulinarisk Ø – Bornholms madfestival 2019 byder på over 90 madoplevelser fordelt på fem dage, og bag dem står over 30 dedikerede fødevareaktører, der hver især har lagt sig i selen for at give gæsterne en oplevelse. Drømmer du fx om at lave din egen jordbærmarmelade, er der mulighed for det hos Krogsholm Frugt. Måske er det dig der skal sætte smag på årets is hos Is Kalas. Hvorfor ikke tage på urtetur med naturvejleder Thomas Guldbæk. Lige præcis nu er det bedste tidspunkt på året at samle urter og det bugner med lækkerier derude. Der er mulighed for middag i marken eller på kajen eller på mange af øens restauranter, der har specialarrangementer netop denne uge. Tag til Gin Masterclass, smag på Christiansø, besøg Bialite grise eller Wagyu kalve. Der er noget for alle. Du kan finde hele programmet på www.bornholm.info/madfestival

 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til arrangørgruppen: Konsulent Elisabeth Falk, Bornholms Landbrug & Fødevarer på 2462 2384, direktør Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm på 2427 1004, Sekretariatschef Mikkel Bach-Jensen, Gourmet Bornholm på 2030 2820.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00