Bornholm på charmeoffensiv i Lyngby

Alle kan trænge til lidt Bornholm, og der er hjælp at hente. Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm og Bornholm på Hjul drager til Lyngby med masser af bornholmske lækkerier i bagagen.

De har gjort det før, og nu gør de det igen. Forlader de hjemlige rammer for at markedsføre Bornholm både som feriedestination, gourmet ø, og som stedet at bo og arbejde. Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm og Bornholm på Hjul tager, i denne uge, til Lyngby for at lokke med lidt Bornholm.

Tidligere er turen gået til udvalgte steder på Sjælland, Fyn, Jylland og Tyskland med stor succes. Det personlige møde kan noget, måske især i denne periode, hvor mange har været afskåret fra personlig kontakt. Det giver god mening at møde feriegæsterne og potentielle kommende ”bornholmere” på deres hjemmebane. Når bornholmerne er afsted, er der altid meget stor interesse for de bornholmske fødevareprodukter. Derfor har trioen allieret sig med bryggeriet Small Batch, som denne gang tager med og frister med bornholmsk øl. De besøgende har endvidere mulighed for at købe øvrige bornholmske føde- og drikkevarer.

Rune fra Næste Stop Bornholm frister med spændende jobs og en tilværelse i smuk natur og tid til det, der betyder mest.

Kristina fra Destination Bornholm formidler unik ø-stemning og natur, som ikke findes andre steder i Danmark. Gæsterne skal vide at Bornholm sagtens kan hamle op med de sydeuropæiske rejsemål når vi snakker strande, mad og oplevelser. At de trygt og sikkert kan rejse gennem Sverige for at komme til Bornholm, at det er hurtigt og nemt at flyve til Bornholm samt at Bornholm også byder på masser af skjulte perler. Bornholm er skøn hele året og formålet med besøget turismemæssigt er først og fremmest at få gjort opmærksom på Bornholm her i forårsmånederne.

Jan Gildam fra Bornholm på Hjul sørger for lækre bornholmske smagsprøver sponseret af bornholmske producenter som Small Batch, Hallegård, Bornholmerslagteren, Sct. Clemens – Bornholms Andelsmejeri, Chr. Ø pigens sild, Bornholms Mosteri, Wild Distillery, Bager Dam og Kvickly Rønne.

Bornholmerne er at finde på Kulturtorvet mellem Fog og Magasin mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 10.00 – 16.00. Tidligere har de besøgt forskellige steder på Sjælland men da det klart er i Lyngby at interessen har været størst, har bornholmerne valgt at blive i Lyngby denne gang.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00