Bornholm lokker med gode tilbud og lækre smagsprøver

Et samlet Bornholm er klar til at forkæle gæsterne ved Skandinaviens største feriemesse ”Ferie for Alle” i den kommende weekend. Messen som i øvrigt kan fejre 25 års jubilæum i år

Fællesskab og samarbejde er en af årsagerne til Bornholms succes som feriedestination. Netop de to elementer er i højsædet, når en samlet turismedelegation drager mod det jyske. Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, løber af stablen i Messecenter Herning 24. – 26. februar 2023, og Bornholm er naturligvis, igen i år, klar til at friste messegæsterne med en dosis Bornholm.

 

Danskernes foretrukne feriedestination

Bornholm modtog i oktober en meget flot anerkendelse som Danmarks bedste feriedestination. Det skete ved den prestigefyldte og traditionsrige Danish Travel Awards. En titel øen også fremadrettet vil gøre alt for at leve op til og fortælle vidt og bredt om. Messegæsterne kommer derfor også til at se, at Bornholm er danskernes foretrukne feriedestination, og at der altid noget nyt at opleve, smage og udforske.

 

Bornholmske lækkerier til de mange besøgende

Bornholm råder over en stand på næsten 400 m2. Standen har fokus på overnatning, oplevelser, transport til og fra øen, lokale fødevarer og ikke mindst den gode historie om Bornholm, og at Bornholm er værd at besøge hele året.

Ligesom de tidligere år byder bornholmerne på masser af konkurrencer og aktiviteter på standen. Kokken Jan Gildam lokker med bornholmske lækkerier til de mange messegæster. Her har en lang række fødevareproducenter m.fl. sponseret smagsprøver i alle afskygninger. Stor tak til Christiansøpigens Sild, Bornholms Andelsmejeri, Høstet, Johannes Dam og Søn, Svaneke Bryghus samt Schulstad.

 

Stor opbakning fra turisterhvervet

Den bornholmske turistbranche støtter igen i år godt op om messen. En række overnatningssteder, fødevareproducenter, transportudbydere og oplevelsesaktører er gået sammen om den bornholmske stand. Destination Bornholm har koordineret tiltaget og støtter derudover op om den bornholmske messedeltagelse med både økonomi, messeudstyr og personaleressourcer på standen

Bornholm er at finde i Danmarkshallen på stand 2658 – gå efter rundkirken.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00