Bornholm – Kort og Godt 2019 på gaden

Destination Bornholm er klar med 2019 udgaven af øens mest læste turistpublikation, ”Bornholm - Kort & Godt”.

Bornholm – Kort & Godt 2019 er udkommet. Kataloget, som er turisternes foretrukne guide om Bornholm indeholder en uundværlig samling af information, som ikke findes i andre guider. Publikationen giver en bred vifte af information på dansk, engelsk og tysk. Her finder turisterne bl.a. en række af turforslag til hele øen samt nyttig information om Bornholms mange seværdigheder, attraktioner, hyggelige byer og store events. Også i år giver lokale bornholmere, i alle aldre, deres tips om favoritsteder- og oplevelser på øen.

Bornholm – Kort & Godt 2019 vil i de kommende måneder blive udleveret til rigtig mange potentielle turister når Destination Bornholm i samarbejde med det bornholmske turisterhverv drager på messer i ind- og udland. Erfaringen viser at kataloget er særdeles populært på disse messer. Også rundt om på øens turistbureauer, hoteller, restauranter og butikker er kataloget eftertragtet. Bornholm – Kort & Godt 2019 kan naturligvis også rekvireres i Bornholms Turistinformationer på hele øen, på Bornholmslinjens færger samt i Bornholms Lufthavn.

 

I forbindelse med udgivelsen vil Destination Bornholm gerne takke alle dem, der ved at bidrage til den fælles markedsføring af øen samt ved at annoncere i kataloget, er medvirkende til at sikre at Destination Bornholm og Bornholms Tidende kan udgive publikationen. Den andel af annoncesalget som tilfalder Destination Bornholm, går tilbage i markedsføringen af Bornholm, og sikrer profileringen af øen i ind- og udland.

 

Bornholm – Kort & Godt 2019 udgives i 145.000 eksemplarer. Enkelte eksemplarer kan rekvireres i Bornholms Turistinformation på hele øen. Såfremt der ønskes flere kan disse bestilles ved henvendelse til Bornholms Tidendes ekspedition, tlf.:56903000 eller annoncer@bornholmstidende.dk

Kataloget kan også hentes, senere i denne uge, i en elektronisk udgave på www.bornholm.info 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00