Bornholm er Europas næstbedste ferieø

Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler kårer hvert år verdens bedste rejsedestinationer, i år er Bornholm med blandt de udvalgte.

Readers’ Choice Award 2019

Condé Nast Traveler inviterer hvert år deres læsere fra hele verden til at stemme på deres yndlings rejsedestination indenfor forskellige kategorier. I 2019 har 600.000 personer stemt på deres favoritter og Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa i kategorien ’Top islands in Europe’ foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca.

Det er officielt offentliggjort mandag d. 7. oktober 2019 kl.13.00 dansk tid.

As the sunniest place in Denmark, the island of Bornholm has long been a favorite summer destination for locals.”

– Condé Nast Traveler, 2018

Hvorfor er Bornholm med?

Condé Nast Traveler opdagede for alvor Bornholm i forbindelse med et pressebesøg arrangeret af Destination Bornholm og VisitDenmark i samarbejde med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem i 2017. Besøget resulterede i en række artikler, hvor Bornholm blev foreslået som en dagstur fra København og kåret til et af verdens bedste steder at rejse til i juni måned 2018.

Det besøg fangede opmærksomheden og i 2019 har det fået Bornholm med blandt de destinationer der kunne stemmes på i Readers´ Choice Award.

Hvordan bruger Destination Bornholm det?

Vi arbejder sammen med VisitDenmark om at bruge denne kåring som et kvalitets stempel, der kan skabe ekstra opmærksomhed om Bornholm og holde øen top-of-mind når der skal bestilles ferie.

I forbindelse med kåringen d. 7. oktober 2019 har Destination Bornholm forberedt budskaber via en række kanaler, som skal skabe opmærksomhed blandt vores kontakter i medierne og blandt influencers, samt aktivere de mange tusind følgere vi har på Facebook, Instagram og nyhedsbreve. Ved at målrette budskabet til denne gruppe, kan vi skabe ambassadører der deler nyheden med venner og familie.

Samtidig udarbejdes der en søgemaskineoptimeret side på bornholm.info på dansk, tysk og engelsk, hvor der kan læses mere om kåringen. Sammen med hjemmesidens øvrige indhold skaber dette interesse og lyst til at besøg øen næste gang der skal bookes ferie. Vi håber derved at have skabt de første touch points i kunderejsen, der leder til et besøg på Bornholm.

Hvordan kan du bruge det?

Står du for markedsføringen af en turismerelateret virksomhed på Bornholm, kan du også bruge kåringen i din markedsføring. Du tænker måske, betyder denne udnævnelse noget? Og ja, det gør det. Det er verdens største rejsemagasin, som sammen med deres læsere, har besluttet Bornholm er et fantastisk sted at rejse til – det er stort! Hvis vi sammen hjælper med at gøre opmærksom på kåringen, så kan vi nå flere potentielle turister.

Vi har gjort det let for dig:

Vi har forberedt et mediekit til dig med grafik og tekst, som passer til bl.a. Facebook, Instagram og din hjemmeside. Indholdet kan bruges kommercielt i forbindelse med omtale af kåringen af Bornholm som næstbedste ferieø i Europa.

Du kan også hente inspiration fra vores landing page på bornholm.info.

Vi anbefaler du gør følgende:

  • Sociale medier: Fortæl om kåringen via dine sociale medier f.eks. Facebook og Instagram (brug gerne grafikken og teksten i vores mediekit). Det hjælper med at sprede budskabet til gavn for hele Bornholm og du kan fortælle om din service/produkt i forbindelse med kåringen.
  • Hjemmeside: Fortæl brugerne på din hjemmeside, at Bornholm er kåret som Europas næstbedste ferieø i 2019. Det kan være med til at overbevise brugerne om de skal booke rejsen og besøge netop din virksomhed.
  • Annoncer: Brug grafikken fra mediekit’et dine annoncer, som et kvalitetsstempel af Bornholm som en særlig attraktiv rejsedestination.

Note: Condé Nast Traveler har rettighederne til deres logo og logoet for Readers´ Choice Award. Man kan derfor ikke bruge deres logo i forbindelse med kåringen og vi anbefaler derfor man bruger grafikken i Destination Bornholms mediekit.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker vejledning i forbindelse med kåringen af Bornholm som Europas næstbedste ferieø, så kontakt en af vores medarbejdere:

Mediekit: Sandra Maria Melskens tlf. 5693 0343
Presse: Helle Mogensen, tlf. 5693 0367
Markedsføring: Stefan Asp, tlf. 5693 0366
Sociale medier: Kristina Lindberg, tlf. 56930364
bornholm.info: Dennis Tomiola, tlf. 5693 0363

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00