Frem dit salg med gode billeder

Billeder kan fremkalde følelser hos modtageren, hvilket kan være et utroligt stærkt virkemiddel for at få modtageren til at foretage en ønsket handling som køb af produkt eller ophold.

Prioriter gode billeder i din markedsføring

Et billede kan sige mere end 1.000 ord og det rigtige billede kan skabe øget interaktion med din virksomhed og fremme dit salg.

Mennesker er fra naturens hånd meget visuelt orienterede, og det betyder blandt andet også, at vi tolker og reagerer markant hurtigere på visuelle indtryk end på skrevne ord. Derfor er det vigtigt, at vi har fokus på visuelle indtryk, uanset på hvilke kanaler, vi bevæger os i.

Der er en direkte forbindelse mellem udnyttelsen af gode billeder i markedsføring og vækst. Gode billeder hjælper brugerne med at visualisere sig selv et sted hen eller med et specifikt produkt, og dermed bliver vejen til køb lettere.

Derfor er det en rigtig god idé, at du bruger stærke visuelle elementer, som gode fotos og illustrationer i dit indhold bl.a. på din hjemmeside og når du laver opslag på de sociale medier, for netop at styrke din gennemslagskraft.

Her i huset samarbejder vi med en række gode fotografer, som meget gerne vil hjælpe dig med at få netop din virksomhed til at fremstå endnu skarpere, find deres kontaktinformationer herunder og kontakt dem for at få et tilbud.

Foto & film

Disse fotografer støtter op om Destination Bornholms arbejde med at fremme turismen på Bornholm og de står alle klar til at give jer et godt tilbud på en fotoopgave, som opfylder netop jeres behov.

Grafisk design - Styrk din visuelle fremtræden

Gode billeder er fortjener at blive brugt i god historiefortælling. Fra et enkelt layout til en hel visuel identitet: Skab indtryk og fang dine kunders opmærksomhed med et godt grafisk design på alle platforme.

Få hjælp til designet her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00