Antallet af besøgende i de kommende måneder er vigtige

Bornholm har haft besøg af rigtig mange turister denne sommer. De flotte besøgstal skal følges op med forhåbentlig masser af sensommer- og efterårsgæster til gavn for erhvervslivet og den samlede ø. Med økonomisk opbakning fra blandt andet BRK og Bornholms Brand, er Destination Bornholm derfor klar med en række markedsføringstiltag på blandt andet det danske marked.

Mange danskere har, ikke overraskende, holdt deres sommerferie i Danmark i år. En stor del af dem valgte at besøge Bornholm. Også mange flere end øen havde turdet drømme om for 3 måneder siden. Trafiktallene for fly og færge viser, at Bornholm i juli måned 2020 havde hele 15% flere tilrejsende gæster end juli 2019. Det er meget positivt, og det viser, at Bornholm har været top of mind, når der skulle vælges sommerferiedestination.

En god sommer er dog ikke nok, hvis Bornholm skal nogenlunde i mål i 2020. Mange i turistbranchen har det stadig svært, og lider under et katastrofalt forår.
Derfor iværksætter Destination Bornholm en indsats for at få flere gæster til øen i sensommeren og efteråret. Tiltaget bakkes op af Bornholms Regionskommune, Bornholms Brand samt ikke mindst Destination Bornholms medlemskreds, der er blevet større i løbet af foråret og sommeren.

Kampagnen indeholder flere elementer, bl.a. denne film: https://youtu.be/mVH8qHWa6Rs , der vises på flere af TV2´s regionale stationer i august måned. Destination Bornholm har endvidere, i samarbejde med det lokale reklamebureau 1437.dk, produceret 5 korte film med kendte bornholmere og personer, der elsker Bornholm. De udpeger deres favoritsted, og de fortæller, hvorfor de elsker Bornholm. Se filmen med Søren Hauch-Fausbøll her: https://youtu.be/Bs5GeYYcFxs. De øvrige personer er Anette Heick, Mikkel Marschall, Johan Bülow samt Winni Grosbøll. Filmene kan ses på Destination Bornholms YouTube kanal og publiceres løbende på turistorganisationens sociale medier samt i mange andre markedsføringstiltag. En stor tak til disse personer, der frivilligt har stillet op i Bornholms tjeneste.
Direktør i Destination Bornholm Pernille Kofod Lydolph siger:

Vi er meget taknemmelige over den tillid og økonomiske opbakning Bornholms Regionskommune, Bornholms Brand samt alle vores medlemmer viser os i denne sammenhæng. Med denne indsats håber vi at kunne fastholde, og meget gerne øge den interesse, der er for Bornholm lige nu. Det er vigtigt, at vi får en god sensommer og efterår, så turistaktørerne kan hente noget af den omsætning, de mistede i foråret. Det er til gavn for hele øen”

De ovennævnte tiltag følges op med en lang række supplerende markedsføringselementer i de kommende uger.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm,
Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00