Alt det bedste fra Bornholm – samlet i et katalog

Et helt nyt katalog er landet. Både på øen og lige om lidt også til Politikens læsere. Hele 164 sider skal inspirere øens gæster både før og under opholdet på Bornholm.

De er glade hos Destination Bornholm. De har nemlig samlet alt det bedste fra Bornholm i et helt nyt og lækkert magasin, som lyder navnet og genkendeligheden ’Destination Bornholm’. 164 sider fyldt med inspiration, opskrifter, vandreguides, kunsthåndværk, attraktioner og meget, meget mere.

 

Kataloget er netop udkommet og bliver distribueret i disse dage. Oplaget er på 100.000 eksemplarer og bliver fordelt med 50% på øen og 50% udenfor øen. 30.000 af Politikens læsere modtager kataloget sammen med deres avis på onsdag den 5. april. Derudover bliver kataloget synligt på landets turistbureauer og tankstationer. Der er fra Destination Bornholms side et stort ønske og håb om, at kataloget bliver en medvirkende katalysator til at tage turen til øen i Østersøen.

 

Hos Destination Bornholm er de meget glade og tilfredse med resultatet. Direktør i Destination Bornholm Pernille Kofod Lydolph udtaler:

På kort tid er det lykkedes os at producere et katalog af virkelig høj kvalitet. Det kan kun lade sig gøre med gode samarbejdspartnere og et turisterhverv der støtter op. Det er vi meget stolte og taknemmelige over”

 

’Destination Bornholm’ er blevet til i samarbejde med Magasinet Bornholm, som på rekordtid, har varetaget salg af annoncer samt den grafiske opsætning. Gourmet Bornholm har, udover at levere indhold til siderne om madkulturen på Bornholm, også støttet kataloget økonomisk.

 

Fra Destination Bornholm lyder der en kæmpestor tak til Magasinet Bornholm, Gourmet Bornholm samt de mange annoncører, der har valgt at sikre sig synlighed i publikationen via editorials, som er redaktionelle annoncer. Fordelen ved denne type annoncering, er et bedre overblik for læseren. Editorials fremhæver annoncøren som det naturlige valg blandt Bornholms mange fantastiske tilbud.

 

Destination Bornholm glæder sig meget til at vise det nye katalog til øens gæster, det bornholmske turisterhverv og alle øvrige bornholmere. Bornholm har så meget at byde på og nu er det samlet i én publikation.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00