Alle kan trænge til lidt Bornholm – også jyderne

Et samlet Bornholm er klar på Skandinaviens største feriemesse ”Ferie for Alle” i den kommende weekend.

Fællesskab og samarbejde er en af årsagerne til Bornholms succes som feriedestination. Netop de to elementer er i højsædet når en samlet turismedelegation, i de kommende dage, forkæler jyderne med en dosis Bornholm. Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, løber af stablen i Messecenter Herning 21. – 23. februar 2020, og et samlet Bornholm er naturligvis på plads.

Bornholm råder over en stand på næsten 400 m2. Standen har fokus på overnatning, oplevelser, transport til og fra øen, lokale fødevarer og ikke mindst den gode historie om Bornholm, og at Bornholm er værd at besøge hele året. Visuelt har standen fået et løft. I år vil 60 helt nye bornholmerbilleder pryde bornholmerområdet. Billederne, der viser Bornholm på alle årstider, er venligst sponseret af Pixum.

Erfaringen fra de sidste år viser at interessen for Bornholm er stor. Det samme er interessen for de bornholmske produkter, om det er hotel- og campingophold, kunst og kunsthåndværk eller fødevarer. Derfor er der i år skruet op for muligheden for at vinde lækre bornholmerpræmier.
Bornholmerne lokker med div. konkurrencer og disse er særdeles populære. Præmierne er sponseret af Hotel Allinge, Lyngholt Familiecamping, Hotel Balka Strand, Sannes Familiecamping, DAT, Strandhotel Balka Søbad, Bornholms Museum og Maja Frendrup

Mange af øens turister besøger Bornholm igen og igen. Faktisk kommer hele 89% af øens gæster igen. Mange af dem ender endda med at blive så glade for øen, at de overvejer at bosætte sig. Derfor vil messens gæster også blive mødt med gode tilbud om jobs og bosætning på øen.

Den bornholmske turistbranche støtter godt op om messen. 14 aktører er gået sammen om den bornholmske stand. Mange af dem er gengangere, men flere nye har også fundet vej. Destination Bornholm har koordineret tiltaget og støtter derudover op om den bornholmske messedeltagelse med både økonomi, messeudstyr og personaleressourcer på standen.

Sidste år besøgte ca. 61.000 personer messen i løbet af de 3 dage, så den bornholmske stand kan se frem til nogle travle dage. I kan møde Bornholm i Danmarkshallen på stand C2670 fredag kl. 9-17, lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 10-17.

Læs mere om messen på www.ferieforalle.dk

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm,
Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info. På den bornholmske stand i Herning er kontaktperson Kristina Lindberg, 26162094

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00