2 magasiner med 265 sider om bornholmske idlsjæle

Fødevarer og kunsthåndværk er 2 områder, hvor Bornholm i den grad leverer. Destination Bornholm og Gourmet Bornholm har netop sendt 8. udgave af magasinet Mad & Mennesker på gaden. Igen i år med indstik fra Makers Island om Bornholms kunsthåndværk. Læs med og bliv inspireret.

Mad & Mennesker har igen fokus på de mange gode bornholmske fødevarehistorier. Magasinet røber nogle af hemmelighederne bag de mange succeser, og sætter fokus på de idérige personer bag. Hver dag arbejder de benhårdt for at skabe de bedste produkter, den unikke servering og forsøger at opfinde nye alternativer til det allerede eksisterende. Innovative ildsjæle skubber til grænserne for, hvordan vi kan udnytte naturen omkring os på en mere bæredygtig måde. Der er ingen vej udenom, og de nye muligheder åbner op for helt nye smage og perspektiver på vores tilgang til vores fødevarer.

Udover de mange gode historier om ildsjælene i fødevarebranchen, indeholder magasinet en guide til Gourmet Bornholms medlemmer samt et oversigtskort over spisesteder, barer, producenter, gårdbutikker mm, hvor både Gourmet Bornholms og Destination Bornholms medlemmer er repræsenteret.

Bornholms kunsthåndværk er i en helt unik position

Det er dog ikke ”kun” på fødevaresiden, at Bornholm gør det godt. Det bornholmske kunsthåndværk står i disse år stærkere end nogensinde. Derfor er der igen i dette års udgave af magasinet tilføjet et indstik fra Makers Island, der sætter fokus på kunsthåndværket og viser den mangfoldighed og kreativitet, som blomstrer på hele øen. Kunsthåndværkernes organisation ACAB fylder i øvrigt 20 år i år. Og Glas- og keramikuddannelsen fejrer 25 år jubilæum. Der er meget at glæde sig over.

 

Samarbejde når det er bedst

De to magasiner er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm, Gourmet Bornholm og Maker´s Island og er produceret af Magasinet Bornholm. Flere eksterne parter har været ind over tekster, billeder, grafik m.m. Tak til alle. Ikke mindst en stor tak til alle annoncører for opbakning til dette samarbejde.

 

Mad & Mennesker udkommer i 70.000 eksemplarer. Politikens læsere i ØST har allerede modtaget magasinet sammen med deres avis i søndags. Magasinet bliver i disse dage distribueret på Bornholm. Såfremt du ønsker et eller flere eksemplarer af magasinet, kan det/de hentes i Bornholms Turistinformationer på hele øen. Det bliver tilbudt til øens gæster samme steder, men derudover også på Gaarden / Melstedgård samt hos producenter og spisesteder.

 

Magasinerne kan naturligvis også læses online på www.bornholm.info

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00