DCU-Camping Rønne Strand-Galløkken

Sydlandsk stemning
Der hersker en helt særlig, nærmest sydlandsk stemning på den skønne plads lige uden for Rønne. I bor i fredelige omgivelser lige ned til den fineste sandstrand og stadig kun få minutter på cykel eller i bil fra Store Torv i Rønne.

Sydbornholms strande
På kysten fra Rønne til Dueodde og videre op til Gudhjem finder du den ene skønne sandstrand efter den anden. Så husk badetøjet, når i tager på udflugt til de hyggelige byer, gårdbutikker og glaspusterier.

Klipperne på Nordbornholm
Et besøg på Hammershus Slotsruin med det nye flotte besøgscenter er altid imponerende. Det er oplagt at kombinere med en vandretur ved Hammerknuden og Opalsøen afsluttende med lidt bystemning i Allinge-Sandvig.

Midten af Bornholm
Gå på opdagelse i den unikke bornholmske natur og tag på bisonsafari i Almindingen, besøg rundkirkerne og Middelaldercentret mv., men husk at holde ind og nyde de mange lokale specialiteter.

Også perfekt til dig, der ikke har bil
Har du ikke bil, er pladsen også et rigtig godt valg. Der er ikke langt fra hverken færgen eller lufthavnen, og busserne rundt på øen går lige inde fra Rønne, hvor du også kan leje cykler.

Pladsen er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie på solskinsøen, både hvis I foretrækker en dase-badeferie, og hvis I er til en aktivferie i naturen

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 5695 2320

E-mail gallokken@dcu.dk

Web DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken

Adresse

Strandvejen 4

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00