Café Solvang

Café Solvang i Vang, Hasle, Nordbornholm

Café Solvang er en hyggelig café i det idylliske fiskerleje Vang på Bornholm. Her kan du nyde god kaffe, vand, vin, øl m.m. ved cafeen, eller i det skønne havneområde eller den omkringliggende natur.

Der kan købes is og let spise, der er siddepladser både ud og inde.

Café Solvang afholder fra tid til anden forskellige aktiviteter for børn (og voksne) med afsæt i havneområdet i Vang. Følg med på vores Facebook-side for en opdatering på disse.

Vi glæder os til at tilbyde dig en god oplevelse i godt selskab.

Prøv gourmet-konserves når det er bedst. Café Solvang tilbyder den helt unikke Vang-platte, med røget laks i konserves med lækkert brød, citron, olivenolie, flagsalt og syltede rødløg. Nyd den fx med et godt glas rød eller hvidvin.

Prøv vores lækre fiskeburger, med en friske fiskefrikadeller fra Nordbornholms Røgeri, i en briochebolle, svøbt i vores særlige dressing.  og lidt grønt på toppen. En rigtig to-go burger der kan nydes fx med en god øl eller sodavand.

Vi tilbyder kager i høj kvalitet, blandt andet varianter af den populære cheesecake, og de danske prisvindende romkugler fra Food Expo i 2018. Kig ind og se dagens sortiment.

Social:

Info

Åbningsperiode

2021

Åbningstider

Mandag - Søndag Se vores Facebook-side for aktuelle åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. +45 9388 8961

E-mail kontakt@cafesolvang.dk

Web www.cafesolvang.dk

Vang 95

3790 Hasle

Vang

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00